Beyza58 Ankakusu35 Hadi ya.Allah yardımcımız olsun valla.çok şükür çoğu gitti azı kaldı diye diye geçiriyoruz
Ladybird06 Beyza58 Bildiğim kadarıyla 34 veya 35 haftalık doğup da küveze girmeyen bazı bebekler oluyor.36’dan sonra risk daha da düşüyor.
Nur-98 Beyza58 inşallah herşey yolunda gider 🙏🏻 Benimde dün kontrolum vardı benide ultrasondan 28 diye gördü doktor sonra alttan bakmak istedi alttan ölçünce 35 çıktı şükür çok korktum sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Beyza58 Nur-98 Hadi ya yanılma payı baya var o zaman ultrasonda.bana alttan bakamam tetiklerim diyo bakmıyo
Nur-98 Beyza58 el muaynesi tehlikeli olduğunu çevremdem biliyorum son ayında muayne yapıyolar ya sonra doğum başlıyo o yüzden ama ultrason cihazıyla aşağıdan bakınca bi sorun yok inşallah da olmaz 😌
Beyza58 Nur-98 Bana iki kere cihazla baktı alttan ama başlardaydı o.sonra tekrar bakmadı.keşke baksaydı
Karadenizli_ Beyza58 benim görümcem erken doğum yaptı haftasını tam bilmiyorum ama ay olarak 7.5 aylık demişti. bebeği 2500 doğdu. küveze koymadılar. kilosu iyi sağlığı da iyi olduğu için.
SerpilEsra Beyza58 33+5 6 gun kaldi oglum kizimda 32+1 suan oda atni haftalar gelecek gibi. 33 dolmasini bekliyoruz bakalm