Balbeby Beyza58 vuruldum canım 24 saat ara ile iki doz olacak şekilde riskim rahim ağzı kisaligi var ama çok şükür iyiyiz yolu yariladik sürekli yatıyorum rabbim gününde dogumalarini nasip etsin inşallah🤲🤲
Beyza58 Balbeby Aynen bende aynı şekilde oldum.pruloton iğne ve progestan kullanıyor musunuz.rahim uzunluğunuz ne kadar
gbyalcin Beyza58 kuzenim 37 haftada ikizlere doğum yaptı. Çok minnak oldukları halde küvözde kalmadı bebekleri ama tam kaç haftadan sonra küvöze almıyolar onu bilmiyorum 🤷🏼♀️
Beyza58 Nur-98 Özele gidiyorum.tedavi oluyorum. Haftada bir iğne ve progestan fitil kullanıyorum sabah akşam
Busra_gunyuzlu Canselyaren masallahh 🙏 bende suan 34 haftama gırdım ama ıkı gündür regl agrısı ağırlıklı belımden kasıgıma doğru sankı adet olacam gıbı oluyor ve bazen öyle toplanıyor kı nefesim kesılır gıbı oluyor bunlar yalancı sancı mı oluyor
Nig Beyza58 Benim 1800 kg doğup küveze girmeyen tanıdığım var, tamamen bebeğe bağlı yani. İçinizi ferah tutun
Ankakusu35 Beyza58 rahim ağzı uzunluğum 27 mm sadece firl kullanıyorum günde bir kere 29 haftalığım içinizi ferah tutun siz iğne de vuruluyomuşsunuz benim bebeğimde var doğru düzgün istirahat bile edemiyorum
Nur-98 Beyza58 inşallah herşey yolunda gider 🙏🏻 Benimde dün kontrolum vardı benide ultrasondan 28 diye gördü doktor sonra alttan bakmak istedi alttan ölçünce 35 çıktı şükür çok korktum sağ sağlim bebeklerimizi kucağımıza alalım inşallah
Busra__1 Busra_gunyuzlu 33 hafta oluyor canım doktorum öyle söyledi bana ben içindeyiz sanıyordum ama 32 yi bitirip 33 den gün almış oluyormuşuz
Beyza58 Ankakusu35 Hadi ya.Allah yardımcımız olsun valla.çok şükür çoğu gitti azı kaldı diye diye geçiriyoruz