iremcannn1907 Beyza58 benim de suyum fazla olduğundan erken doğum riskim var 😔 Allah hepimizi ve evlatlarımızı korusun zamanında gelsinler inşallah 🙏
Beyza58 iremcannn1907 Herkesin ayrı dert ya valla anne olmak şimdiden bile ne zormuş. Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah gün sayıyorum resmen 34 olsam bari diye
Bebegim4 Merveee34 nasıl umut oldu anlatamam benimde erken doğum riskim var serkajlıyım bu aralar rahatsızım da çok korkuyorum 30+4 olurda Allah korusun 31 32 de doğar diye Allah korusun yaşamaz diye 😥
Beyza58 Bebegim4 korkma korkma gelişimi normalse biz riskli haftaları geçtik inşallah.yani en fazla küveze girer onada gerek kalmaz inşallah
Bebegim4 Beyza58 sinirim bozuldu salak gibi bi gülüyorum bi ağlıyorum, sabahtan beri gülüyorum herşeye kahkaha atarak kasıklarıma kramp girdi şiddetli geçti ama bi şey oldu mu acaba aşağıya itmişmiyimdir
Beyza58 Bebegim4 kız benimde dün boğazımda bişey kaldı şiddetle öksürdüm 10 dk nefes alamadım çok kötüydü ama yani elimizde değil bişey olmaz inşallah
Bebegim4 Beyza58 beni doktor stres yaptı ya gülme hapşırma öksürme hepsi insanın içimden geliyo nasıl engel olalım ki valla stresten bayılcam artık 32 olsam kalkıp gezcem yavaştan
Beyza58 Bebegim4 E yani aynen öyle.Evet ya bende evime geçtim inşallah evimde kalabilirim artık doktor sadece yemeğini yapabilirsin onun dışında yat dinlen dedi