Beyza58 Benim erken doğum riskim var.bebeğin kilosu gelişimi normal çok şükür.29.haftamdayım.bebek genelde kaçıncı haftadan sonra küveze girmiyor bilgisi olan,bu durumu yaşayan var mı?
semranaksu283 Beyza58 36 dan sonra biliyorum bende ikiz hamileyim 28 haftalık bende korkuyorum valla erken doğumdan senin neden erken doğum riskin var
34Kubra Beyza58 konuyla alakalı çok bilgim yok ama burda okuduğum kadarıyla 36 dan sonra bebekte sorun yoksa girmiyor .
Hilal-95 Beyza58 bnm komsumun 34 doğdu almadılar ama diğeri 38 doğdu aldılar yani o çok belli olmuyor bebeğe bağlı ama ciğer gelişimi 34 den snra diyolar 30 haftalık doğum yapan arkadasım var 30 gune yakın kaldı bebeği smdı maşallahı var valla çok güzel toparlıyolar bebekler
Elika0 Beyza58 benim teyzem 3 hafta erken doğum yaptı hiç küvezde kalmadı çok şükür sarılıkta olmadı. Sürekli emzirdi
Beyza58 semranaksu283 Hadi ya daha var 😐.Rahim uzunluğu kısa benim o yüzden riskliyim.sizin neden peki
Beyza58 Hilal-95 evet bende duydum bi kaç 34 de doğup kpveze girmeyen.bana ciğer geliştirici iğne vurdular bakalım nolucak
Balbeby Beyza58 ciğeri solunumu iyi olurda almıyorlar canım herkesin diyeceği şey farklı ama kimseyi takma doktorum bana ciğerleri solunumu iyi olunca kuveze gerek kalmıyor demişti benimde erken doğum riskim var 29 haftalık oldum çok şükür
Merveee34 Beyza58 o hiç belli olmuyor . Bebeğin ciğerlerine bağlı . Benim tanıdığım 33.haftada doğum yaptı ama bebeği kuvöze girmedi . Ben 32 haftalık ve 38 haftalık yaptım ikisi de gitmişti
Bebegim4 Merveee34 nasıl umut oldu anlatamam benimde erken doğum riskim var serkajlıyım bu aralar rahatsızım da çok korkuyorum 30+4 olurda Allah korusun 31 32 de doğar diye Allah korusun yaşamaz diye 😥
Mom726272 Beyza58 36+5 de acil sezeryan doğum yaptım bebeğim 2180 gr doğdu doğduktan ertesi sabahı küveze alındı küçük olduğu için 3 gün küvezde kaldı ben emzirmeye gittim 3. Günü taburcu oldum bebeğimle
Busra__1 Busra_gunyuzlu 33 hafta oluyor canım doktorum öyle söyledi bana ben içindeyiz sanıyordum ama 32 yi bitirip 33 den gün almış oluyormuşuz
Canselyaren Beyza58 35 hafta 3 günlük doğum yapmıştım kızım kuveze gitmedi kilosu iyiydi birde ciğer geliştirici iğne vurulmustum
Busra_gunyuzlu Canselyaren masallahh 🙏 bende suan 34 haftama gırdım ama ıkı gündür regl agrısı ağırlıklı belımden kasıgıma doğru sankı adet olacam gıbı oluyor ve bazen öyle toplanıyor kı nefesim kesılır gıbı oluyor bunlar yalancı sancı mı oluyor
Balbeby Beyza58 vuruldum canım 24 saat ara ile iki doz olacak şekilde riskim rahim ağzı kisaligi var ama çok şükür iyiyiz yolu yariladik sürekli yatıyorum rabbim gününde dogumalarini nasip etsin inşallah🤲🤲