Cidella Nemusto Benim de hep 1 hafta öndeydi ama bu sefer kilo olarak fazla artmış ondan galiba. Çünkü bu ileride olma durumlarında kol, bacak uzunluğu vs de bakılıyor ya bizimkinin kilosu fazla sanırsam
Nemusto Cidella benımkinin boyu haftasından 3 gün ilerde ama karnı kafası çok ilerde. Dedğim gibi şekerimde yok
Dmndmn Nemusto Bizimde uzun zamandır heo öndeydi.33+5′teyiz bugün kontrolüm vardı.Kafa 4,boy 3,karın çevreside 2 hafta önden gidiyor.Kendim hissetmedim ama nst’de sancılarım çıktı Kadın doğum acile yönlendirdiler.Serum+iğne+hap takviyesi yapılıyor şu an 🤔
Valide Nemusto annem kardeşimi 5.600 doğurmuştu gebelik şekeri dahil hiç bir hastalığı yoktu ikisi de sağlıklı çok şükür 🙈
Nemusto Valide hay maşallah😂🧿 ay benımkide tombik korktum öyle her buldugunu yiyen biri olmadım gece hiç yemek yemem ama napim oğlana yarıyo demek ki😂
Cidella Valide Eskiler doguruyormus hem de normal. Benim annem de o kilolarda doğurmuş bizi. Ama şimdi 4 kiloyu geçti mi sıkıntı oluyor normal
Nemusto Cidella valla diyorum bizmi çok pimpirikliyiz 😂 çünkü kilolu bebek iyi değil anne diyabetlidir dyolar ama yok şeker ee her bulgunu yiyen biri değilim gece hiç yemedim mesela ama napim yani hiç mi yemeyelim. Bu vitaminler mi yapıyo acaba dedim ama herkes kullanıyo
Cidella Nemusto OMEGA 3 yapıyor diyorlar ama bilmiyorum. Üç beyazdan uzak dur dedi bana da 😅 11 inde şeker testim var inşallah bir şey çıkmaz
Zehrak Nemusto ben bı ara aç kalayim bari çocuk kilolu fln dedim doktora, olan sana olur çocuk alacağını alır senden senden gider dedi, yememizle çok alakası yok sanırım
zaremamysa Cidella ben herseyi yedim ama çocuk kemiği ağır geldi yanı sisko bişe çıkmadı açıkçası yanı ne bilim özele gidiyorsanız onlar 3.5 kiloya bile iri diyo yanı bence normal yinede zaten zorlasa kesik atıyorlar her türlü çıkıyor zorlanacak bir durum yok
Cidella zaremamysa Evet özele gidiyorum. Bizimki de kemikli olabilir çünkü eşim de ben de uzunuz bayağa.
Nemusto Seymagedik hiç aşırıya kaçmadım aslında ama 🙁 banada öyle dedi yıllardr ztn çaya flm şeker atmam ama sağlıklı olsunda🙏🏻
Nemusto Dmndmn bana iki kez aynı tedaviler haftam cok küçükken uygulandı.benım stres kaynaklıydı sanırım.Bebişim tombik ama onla ilgili bişry demedi doktor
Nemusto Bibiko kaç hafta ilerde çıkıyodu hatırlıyor musunuz 😊 iki hafta benim basından beri vardı fasulye kadarken şimdi üç dört beşe kadar gidiyo valla
ZGamze Cidella bana da aynı şeyi söylediler dün şeker yükleme testi Fe normal çıktı ona rağmen tatlı yeme falan dedi moralim bozuldu açıkçası 😔
Cidella ZGamze normal doğum yanlışı olabilir doktorunuz. Benimki öyle. Büyük ihtimalle iri bebek sıkıntı olduğu için öyle söylüyorlar.