Nemusto Bibiko kaç hafta ilerde çıkıyodu hatırlıyor musunuz 😊 iki hafta benim basından beri vardı fasulye kadarken şimdi üç dört beşe kadar gidiyo valla
Bibiko Nemusto hatırlamıyorum inanın ama baba falanda boylu poslu ondan da genetik de olabilir demişti 😃😃
Nemusto Dmndmn bana iki kez aynı tedaviler haftam cok küçükken uygulandı.benım stres kaynaklıydı sanırım.Bebişim tombik ama onla ilgili bişry demedi doktor
iremcannn1907 Nemusto 4 hafta mı? Maşallah tosunuma nazar değmesin 🧿 😂 biz bi hafta ileriyiz sadece. Yengem 5.500 gram doğurdu bu arada 🙈😂
Nemusto iremcannn1907 ay bende anlamadım ki on kilo aldım haftama göre normal bide sağlıklı beslendim balık ceviz vs bilemedim😂 yengenizde şeker falan varmıydı
iremcannn1907 Nemusto hayır hiçbişey yoktu gayet sağlıklı gebelik ve sağlıklı bi bebeği oldu 😂 bende çok kilo aldım 27 haftamdayım 20 kg 🙈 şekerim çıkmadı şükür, bebeğim de normale göre 200 gram kadar önde şuan
Nemusto iremcannn1907 keşke benimde 200 gr olsaydı🙈 yani doktorda saglıklı diyo ama insan kafaya takıyo.Burda herkes iki haftadan ileriyle sıkıntı falan yazıyo iyice tutuldum konuya
iremcannn1907 Nemusto sen doktorunu dinle canım benim doktorun vardır bi bildiği. İnşallah sağlıkla alırsın kucağına ☺️❤️🙏
Emel123 Nemusto ben 4200 doğurdum. Hastanede adı iri bebeğe çıktı küçücük körpe bebeğimin adı😂 şekerim de yoktu. Her gün yulaf muz bol kuruyemiş tükettim.
ballisiyavrum Hulyaaaa merhaba kuveze girdimi bebeğiniz?bende 34haftama yaklaştım 2800erken doğum olabilir dedi korkuyorum
Ayse6058 En son 34 hftada gttm 3166 kılo ama bn dha doğuramadım sezryan smdı kc kılo bılmıym 2 hfta önden gdyo dedı doktr
Emsare Bugün doğum yaptım 3 haftadır 100 gram aldı 3200 gram dedikleri oğlum 3940gram doğdu. Çok takılmayın tutmuyor o rakamlar
yagmurummmm Benim ilk bebeğim 4.5 doğmuştu bu dördüncü olacak kısmet olursa 31 haftalığız şuan ama 34 görünüyor dr um da böyle giderse 4 kilo üstü doğacak dedi ama ben gebeliğim boyunca yalnız 6 kilo aldım şu ana kadar iyi mi kötü mü bilemedim şimdi 🤔
Nemusto yagmurummmm maşallah🧿 ilk bebeğim benim endişeleniyo insan halbuki doktor takibindeyiz ama işte 😊