Fnen Nymphadoraa bende önceden hiç rahatsız değildim hamile olduğumu öğrendiğimden beri büyüsünler istiyorum anlamadım aslında, yoksa büyük göğüslerden hiç hoşlanmazdım
Fnen Durunbigeldim ya hamilelikten önce hep öyle düşünüyordum ama bilmiyorum gebeliğin verdiği psikolojiyle büyüsünler istiyorum
Zzeynep1 Fnen hatırlamıyorum ama şöyle söyliyim 80 di hamile kalmadan önce şimdi 37 haftalık hamileyim 95 beden küçük geliyor🙈 çok kötüymüş ama büyük meme 😂 memenın altı pişik oluyor
Fnen Zzeynep1 ayy şey diyormuşum o kadar da büyümesin 😅 valla büyükte başa dert doğru ama işte sütle alakası yok biliyorum ama psikolojik olarak büyüsünler istiyorum
a_burcu_bur Fnen valla 36 haftalık oldum 75 bedenden anca 80e çıktı. Ha tabi yine büyüdü de 😂 ne zaman büyüdü hatırlamıyorum 🤷🏻♀️
Rmystha seda_94 yok canım daha minnacık bi kese gördü yani. Bak bu şekilde https://resimyukle.io/r/uFMtA9DYIl
Happy-family Rmystha merhaba gittiğin merkeze çok yakınım kaç haftada gittin canım bende kalp atışı için oraya gitmeyi düşünmüyorum
seda_94 Rmystha sağlıklı büyür insh canım kan testlerin de ıgg ıgm nasıl çıktı dikkat ettin mi onlara. Ne zaman bebek görünür dediler