Fnen Merhabalar kızlar 13 haftalık hamileyim göğüslerim küçük biraz büyüsün istiyorum 🙈 kaçıncı haftadan sonra büyümüye başlar sizce, şimdi hafif bir dolgunluk var sadece
Rmystha Fnen ben yeni hamile olduğumu öğrendimden beri çok büyük ve ağrıyor🙈 daha yeni keseyi gördük minicik
Aycaaa571 Fnen yavaş yavaş siz farketmesenizde büyür çocuk doğuncaya kadar tam bir kiloya ulaşır. Zamanla ağrır ve hasaslaşır.
Fnen Rmystha benimde ilk başlarda çok ağrıdı ama sadece hafif bir dolgunlaşma oldu o kadar, hayırlı olsun bu arada rabbim sağlıcakla kucağınıza almayı nasip etsin 🎈
Fnen gulsumm1 belkide :) aslında bu işlerm biraz genetik olduğunu düşünüyorum ama anneme sormaya utanıyorum:)
Nymphadoraa Fnen sütten dolayı bir tık büyüdü. Ama bedenim değişmedi. Hamilelikten önce , hamileyken ve doğumdan sonra bile aynı çamaşırlarımı giyiyorum 🙈
Nymphadoraa Fnen normalden küçük aslında ama şikayetim yok 🤣 sadece sütüm olur mu diye endişem olmuştu o kadar
Fnen Nymphadoraa bende önceden hiç rahatsız değildim hamile olduğumu öğrendiğimden beri büyüsünler istiyorum anlamadım aslında, yoksa büyük göğüslerden hiç hoşlanmazdım
Fnen Durunbigeldim ya hamilelikten önce hep öyle düşünüyordum ama bilmiyorum gebeliğin verdiği psikolojiyle büyüsünler istiyorum
Rmystha seda_94 yok canım daha minnacık bi kese gördü yani. Bak bu şekilde https://resimyukle.io/r/uFMtA9DYIl