Erol Fnen ik bebegım oldugun da büyümeye başlamıştı ve sertlesıyordu ikinci bebegim de ne büyüdü ne acıyor
sehri_hzr Nymphadoraa sağlıkla kucağınıza alın inşallah benim kızım oldu ilk hamile kalınca acayip olmuştu ondan sordum kızlar mı böyle diye 😊
Mkmarzu Benim karnım hiç çıkmaz 5, 6 aya kadar ama göğüslerim ilk haftalardan itibaren maşallah 🙈😂 şu anda da 18 haftalığım gömleklerimin düğmesi kapanmıyor karnımda tık yok 😬
Deryaiso Fnen 12 haftalıkta hassasiyet başladı yavaş yavaş büyüdü ben de 75 bedenden 85 e çıktık şimdilik durdu inşallah daha da büyümez ama aşırı derecede damarlarım belirginleşti harita gibi görünüyor mübarekler 😅
Gghgfdd Fnen ay ben ılk hamıle kaldıgımdsn berı agrıyordu adet olcm sanıodum cunkı benım adet olmadan oncr sısıyordu ve agrıodu goguslerım bırazda buyuk zaten cok kucuk degıler sımdı 17 haftamdayım sutyenlere sıgmıolar sagolsunlwr sut fln yok ama buyuduler agrıyorlar kasınıyorlar sutyene sıgmıo😂sutyen gıymıom napım
Gghgfdd Fnen valla sutyen artık olmuo dar oluo sıkıyolar taktıktan 1 saat sonra cıksrınca sankı altan çekiyorlat o derece agrıo
Bebegim000 Ben gebeliği öğrenmeden büyümeye başladı meğer hamileymişim 5-6 haftalıkken falan ve acı ile arada kaşıntı oluyordu sizinde büyümediyse sütlenmeye başlayınca büyür merak etmeyin 😊
Happy-family Rmystha merhaba gittiğin merkeze çok yakınım kaç haftada gittin canım bende kalp atışı için oraya gitmeyi düşünmüyorum
Rmystha Happy-family canım doktor çok iyi değil kendide kararsız. Benim kesemi dün gördü. Bence bu kese diyor 3 saniye sonra yani bence bu diyor "“evet kese bu için rahat olsun” "diyemiyor. Bu benim için önemliydi. Ultrason fotoğrafı isteyip burda sorunca içim rahatladı çünkü herkes aynı şeyi söyleyince daha iyi hissettim. Birde mamaksu merkezinin makineleri eskiymiş. Bununda etkisi var yinede sen bilirsin istersen bi git gör beğenmezsen başka yere devam edersin ama ben bidaha gitmeyeceğim. Evime çok yakın o yüzden tercih ettim
Fasulyeninannesi1 9 haftada inek kivamina geldim ben ama normalde de buyuktu goguslerim o yuzden de olabilir.
Mucizemm0101 Fnen 31. Haftadayım göğüslerim zaten küçüktü büyümedi de hâlâ. Ne zaman büyüyecek diye bakıyorum sütüm olmazsa diye korkuyorum inşallah olur
Irm_brk12 Mucizemm0101 sütun gelip gelmemesi küçük büyük göğüsle ilgisi yok canım için rahat olsun inşallah yeteceğiz bebislerimize
Elanurgvn61 Fnen Benim gebe kalmadan önce de büyüktü ama şuan 8 haftalık gebeyim gözle görülür şekilde büyüme var maalesef 😬🥲