esra572 Halimea 33 canım 2kg 😻 kgsu çok güzelmiş Allah’ım hayirla sağlıkla kucağına almayo nasıp etsin dualarimdasin 🥰🥰
Haticehasan7 AysezulalGvn bugün 37 olduk ve sürekli sol kasığımda oluyor bu tarif ettiğiniz en az 3 dakika sürüyor şuan yine girdi o ağrı ve kıpırdayamıyorum sanki şuam biri kasığıma bıçağı saplamış gibi dayanamıyorum 😭
Halimea Haticehasan7 cnm benim belki acilman vardir. hastaneye hemen git haber et gidersen cnm benim. 🤗
AysezulalGvn Haticehasan7 evet yaaa çok zor Rabbim yardımcımız olsun kokaylıkla sağllıkla gelsin bebişlet
Esra1139 Halimea sizede nasip etsin inşallah bebiş sizde çok hareketli mi bizim ki bu aralar durgun yani ediyo tabi de öyle çok değil
Halimea Esra1139 benim kız durmuyo yerinde doktorum yine demisti bu kız cok hareketli 25 ,26 haftalardan belli boyle tekmeleri kuvvetli 🤦♀️ diger 2 oglularımda hamileyken boyle degildi . 🙈
Halimea Yaseminkamalak yaa aynıyız maşallah 🥰🤗Rabbim sag salim sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🤲
Halimea Ozanefe aynen aynıyız masallah😍 Rabbim sag salim sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🤲🥰😻
Esra1139 Halimea benimki de kız dedim acaba yeri daraldı diye mi demek ki bebekten bebeğe değişiyo🙇🏼♀️