Halimea Hazeleyes_ benim midem kotu gunde 2 kutu süt içtigimi bilirim aşırı derece yanıyo 😥 onun dışında sıkıntı yok 🥰 sizin midenizde falan yanma oluyomu?
Hazeleyes_ Halimea midemde yannma arada sırada oldu oda yediğim bişeyden sebeb hala çözemedim ama ne olduğunu.
Halimea Benimbebegim ayy maaşallah cok az kalmış. Rabbim sag salim sekilde kucaginiza almayi nasip etsin 🥰😻
ebozbey Beyzumem ya böyle genital bölgemde kemiğinin üzerine saatlerce oturmusum gibi bı ağırlık çöküyor . Bazen aşağıya bişey düşecek gibi baskı oluyor yuruyemiyirum
Beyzumem ebozbey Bu bende de oluyor ama doktoruma sordugumda pelvis genişleme yapıyor artık normal bunlar demişti
Halimea mercanmeb Ayy cok heyecaı demi evde minik bir bebek olması hele onun kokusu 😻az kalmıs sizinde .Rabbim sag salim sekilde kucaginiza almayi nasip etsin 🤲
elifkrsbn Sresra 2″ Sende sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🙏 18 de falan hissetmiştim ben ama çok hafif 😊
Esra1139 Halimea sizede nasip etsin inşallah bebiş sizde çok hareketli mi bizim ki bu aralar durgun yani ediyo tabi de öyle çok değil
Halimea Defne0 maşallah az kalmış sizinde 🥰Rabbim sag salim sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🤲🤗
Halimea esra572 benim göbek bugun asagıya inmiş. 2600 grm dı en son ,bu hafta kontrole gidicem.🤗 sizinki kac haftalik 🥰
esra572 Halimea 33 canım 2kg 😻 kgsu çok güzelmiş Allah’ım hayirla sağlıkla kucağına almayo nasıp etsin dualarimdasin 🥰🥰