Halimea senaunlu22 masallah, cok az kalmıs . Rabbim sag salim sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah .🤲
Shnern Halimea zaman hiç gecmisyor benim için korona benim pskolojim bozdu 1 ay önce geçirdim hala deli gibi korkuyorum kabuslar görüyorum. 33 haftalık olduk
Halimea Shnern deme ya cnm benim dikkat et bende gecirdim cok kotuydu yemek yapmaya takatim yoktu resmen ama atlatım cok sukur . Dısarı cıkmadıgım halde geldi beni buldu 🤦♀️
Shnern Halimea bende öyle cnm bide ben hamile olmadan 3 ay önce korona geçirdim sonra işte 26 haftada delta oldum 29 a kadar şimdi 33 olldum sen asi oldunmu koronadan sonra
Arzuu123 Beyzumem bende öyleydim 37+2 olduk dün ilk yalanci sancıyi hissettim acaba ben mi anlamıyorum diyordum ama anlaşılıyor belden başladı karnım kasıldı sancı baya anlaşılıyor yani geçti ama iyiyim şuan 🙂
Beyzumem Arzuu123 Çok fazla serrtleşmek oluyor ama henüz yalancı sancı olayını yaşamadım anlaşılır galiba
seval08 31+0 haftalık olduk az kaldı ne zaman gelir bilmiyorum ben normal doğum istiyorum haftaya kontrolüm var ozaman netleşir sanırım
Halimea seval08 Hadi hayırlısı olsun cnm benim, Rabbim sag salim sekilde kucaginiza almayi nasip etsin inşallah 🥰
Halimea Shnern ben 2 hafta once oldum hamileyken yakaladı beni 🤦♀️ aşı olmadım daha esime soyledim olayim diye dogumdan sonra ol dedi🤗