Nursahdemirayak irem İlk gebeliğimde 3 ay 5 günlükken öğrendim kızım olacağını🌸 simdi 12+3 üm veee 1 hafta sonra hastaneye gideceğim merak işerisindeyiiim bendeee🥰🥰🥰
Aley01 4 aylık olduk hâlen bebeğim göstermedi 🤰🥰 ekimin ikinci haftası kontrol üm var bakalım o zaman göreceğiz bakalım 🥰🥰🙈🙈
Mrvcnsvr irem ben değil hamileliğim evliliğimin başından beri erkek hissediyordum 6 yıldır hep erkek bebekler gördüm rüyamda. 15 haftalıkken öğrendik erkek 💙
Sinembsr irem başından beri erkek hissediyordum detaylı ultrosonda kız dediler parti yaptık 25.hafta kontrolünde erkek olduğunu öğrendik pipisini gösterdi bizimkinde böyle işte 🙈🤣🥰
Bryunetka Elif_1327 Bazen evet belli olmuyor ama yakın tarihler genelde aynı cinsiyet gibi. Çevremdekiler öyle çünkü. Sağlıkla gelsin bebişiniz 😌
Mucizesinibekleyenacemianne irem 13te %60 erkek dendi, 15te %100 erkek… 20.haftada cinsiyet cok net kız, alışverişe baslayabilirsin annesi dedi marifetsiz doktorumuz 😂 30 haftalik olduk 2 farkli doktor gördü sonradan, onlar da kiz dedi 🤗
Senaasd Bende ilk kız hissediyordum prensesim diye seviyordum ama hep oğlum olsun istedim ve oğlum geliyor sayılı günler sonra 💓
Elifingoo Ben ilk önce sağlıklı sihatli olsun sonra da erkek olsun istiyordum ve erkek oldu allah sağlıkla kucağımiza almayı nasip etsin
Merve112 Ben hamile kaldığımda hiçbir belirti yaşamadım çok rahat geçirdim annem dedi ki benimde abinlerde öyle geçti hamileliklerim kesin erkek vs çevremdeki bir kaç kişi de hep erkek dediler haliyle erkek hissetmeye başlamıştım ama eşim en baştan beri bizim kızımız olacak baska bi şey hissedemiyorum dedi gerçektende kızımız olacak😊 Not:Hamileliğimi öğrendiğimin ertesi günü annem beni aradı rüyamda senin bebekliğini gördüm dedi annemin rüyaları cıkar genelde haberi yoktu ama demekki içine doğmuş😊
lunam 14+3te kıza benziyor dedi doktorumuz ama kesin değil henüz. Ben de baştan beri kız hissediyordum ama bakalım ne olacak, hayırlısı 🥰
Emel172208 irem 12. Hafta öğrendim cinsiyetini hep kız hissettim ama oğlum olacağını söyledi doktorum 💙💙
Laleozkan_09 duygulu62 24 haftalık olacağız hala net bir şey demediler. Bir kıza benziyor bir erkeğe benziyor diye diye yediler ömrümü 😅😅😅
FTMT Adet tarihime göre tam 11+0 ultrastona göre 11+5 de erkek olduğunu gördük .Değişeceğini pek sanmıyorum apaçiktı.kiz istiyorduk ama erkek hissediyordum zaten. 2.oğlan yolda gibi 😅
merve100 Bir kızım var oğlum olsun istedim ama içimden hep bu da kız diye geçti :) 2. Kızım olacak inşallah
Gghgfdd Kzncbsra bendede 12 de erkek dedı 16 da kız dedı daha net dehıl sızde 16 kdr net bekleyın net ogrenın😂