Merhabalar 8+2 hamileyim. Geçen hafta salı günü kanamam oldu. Doktora gittim kanama alanım olduğunu söyledi. Bugün yine kontrolüm vardı. Ciddi bir kanama alanım olduğunu ve gelebileceğini pıhtı bile düşebileceğini söyledi. Çok endişeliyim ne yapmalıyım? Başına böyle bir şey gelen var mı? Korkuyorum…
Kanama Alanı ‼️‼️
Hiç korkmanıza gerek yok benimde 2 ay sürdü o kanamam adet gibiydim ama çok şükür hiç bişi olmadı ama sadece yatım başka hiç bişi yapmadım sadece lavaboya kalk başkada bişi yapma ayagına yastık kaat yat korkma
gizzzy35 doktordan doktora değişiyor sanırım benim de kanamam vardı acile gittim kanama olduğunu söyledi Progestan verdi. 10 gün sonra muayene gittiğimde lekelenmelerim bitmişti ama doktor öyle bi konuştu ki hala çok riskli kanama alanların var progestana devam her hafta gel moralim bozuldu. 1 hafta sonra kendi doktoruma gittim ve doktorun söylediklerini söyledim bak şurada duruyor kanama napalım yani bu zaten sonradan kendiliğinden kaybolacak dedi 😂 progestanı kesti Allah’a şükür sonra lekelenmemde olmadı ve psikolojik olarak çok daha iyiyim.
gizzzy35 canım benimde gecen hafta cuma böle bişe başıma geldi çok korktum hemen hastaneye gıttım kanı gorunce sonra doktor ultrasonla baktı kesenın dışında kanama alanı gördü igne yapıldı ve progestan verdi fitil olarak sabah ve akşam kullanıyorum şuan kanamam yok allaha şükür ama çarşambaya randevu aldım kesenin dışındaki kanama ne durumda dıye bnde bekliyorum çarşamba gününü dinlenıyorum hep
gizzzy35 kanama alanım vardı bir ara 2 parmak kadar iç çamasırıma kan geldi sonra lekelenmeler yasadık uzun süre bir ara bir tane pıhtı düşürdüm ama sağlıkla gidiyoruz suan 10 günde alanım küçüldü belkide bitti en son göremedi doktor bu hafta tekrar kontolüm var ilaçlarını iç sürekli dinlen ve bol su bir cok gebenin basına geliyor bazıları hiç kanama yasamıyor kanama alanı olsada bazıları yolunu bulup kan geliyor normal ama ağır kaldırma ve dinlen
- Düzenlendi
gizzzy35 canım sakın korkma, Allahın izniyle ve senin dikkatli davranışlarınla bir şey olmaz 🌸 ben de yaşadım bu durumu. Hep yattım sadece lavaboya, banyoya kalktım. İmkanın varsa sen de öyle yap. Bol su iç. Progestan düzenli kullan aynı saatlerde iç 🌸
gizzzy35 benim de öyleydi kanamam oldu 9 haftalık bebeğim düştü ilk başta az kan geldi sonra çoğaldı kürtaj oldum
Sevgibirkan bende hep dinleniyorum Allah yardımcımız olsun 🙏
Papatya-Kokusu Sizin yine 2 parmak benim geçen hafta ped doldu 😔 Çok korktum. Ve daha da şiddetlisi olabilir dedi bugün daha kötü oldum
gizzzy35 ağrın vs yoksa sıkıntı yapma varsada yat bolca bazılarının cok olabiliyor kanaması strese girmeyin ilaçlar etki etmeye baslayınca azalıcam inşaAllah ❤️
gizzzy35 inşallah canım sende doktora gıt her hafta baktır
sedanurr6006 şuan endişe içinde olan birine ne güzel moral verdiniz.. Benim düşük olacağını düşünmüyorum dedi doktorum. Bebek sağlam tutunmuş baya yukarıda çok şükür. Size de geçmiş olsun ama yazmayın bence böyle şeyler endişeli olan insanlara….
gizzzy35 9 haftayken aynisi basima geldi. 2 ped kadar kanamam oldu evde gityim hastanede azaldi. Progestan kullandim kanama alani vardi ama doktorum iğneye gerek yok dedi benim de az bi kanama alani yoktu hani epeyce büyüktü. 2 hafta sonra kontrole gittigimde cok cok kuculmustu haftaya tekrar kontrol var umarim bitmistir. Bol bol dinlenmeye gayret göster canim ama ben kalkmak zorundaydim kizim 2 yasinda biseyler istiyo esim evde ildugu sürece bakiyodu ama oda calisiyodu mecbur ama hic bisey olmadi cok sukur. Sende bebegine odaklan iyi ol ki iyi hissetki ona da güç olsun. InşAllah kızlar hepimiz kolaylikla atlatalim bu süreci❤
Sevgibirkan Evet her hafta kontrol için çağırdı beni önceden 15 haftalık bir kaybım olduğu için 🙏