Dereyee tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. Benim de bir kaç sorum olucak sütünüz hemem geldi mi? Eve gelince de çıkış ağrısı devam etti mi ve sezeryan zor mu

Dereyee maşallah canım çok güzel geçmiş Rabbim evladınızı size bağışlasın inşallah darısı bize🤲🤲🥰

Dereyee gözünüz aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün 🌺🌺🌺 benim de oğlumun başı 3 hafta önden gidiyormuş doktor sezeryana hazırla kendini dedi. İlk gün yürütüyorlar ya ağrınız oldu mu yani olmuştur da tabi bebeği rahat emzirebildiniz mi? Bir de kaç kilo aldınız

Hilal97_ hiç korkmayın hemen geçiyor hepsi.sağlıcakla kavuşun inşallah 🙏🏼 dualarım sizinle 🌸

Hulya0621 teşekkür ederim 🙏🏼 sütüm hiçe yakındı 2 gün mama takviyesi verdik ama her saat başı emzirdim süt olması için ve şuan gayet geliyor çok şükür.ağrılar oluyor elbette ama dayanılmayacak değil,zaten bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra her şey daha kolay oluyor.sadece sabırlı ve dikkatli olmak gerekiyor 🌸

Bebiscann teşekkür ederim 🙏🏼 bekleyen herkes sağlıcakla kavuşur inşallah 🙏🏼

momsturk aminn teşekkür ederim 🙏🏼 evet yürümeye kalkınca acı oldu ama ilk hamlede kalktım ben ve sürekli ağrım olsa da yürüdüm o çok iyi geldi.hemen emzirdim evet ama tabi biraz acemilik olunca kolay olmadı,sabırlı olmak lazım sadece.15 kilo aldım,öyle hemen çok kilo kaybı yaşamadım 4 kilo gitti,zaten bebeğim 4.060gr doğdu 🙈

Dereyee ben de 16 aldım sezeryan ile elbet kalacak ama gider inşallah napalım 🙈 hayırlı olsun tekrar Allah ikinize de sağlık sıhhat versin 🌺

momsturk aynen öyle yapacak bir şey yok.gider elbet kilolar 🙈