Jet hızı doğum
Dereyee yaaaa çok güzel maşşallah size 💙💙🥰🥰🥰🥰 hayırlı olsun
Dereyee hayırlı olsun 🌸 kaç haftalıkken oldu acaba doğum ve spinal anestezi işlemi çok acılı mı
Dereyee çok sevindim sizin adınıza tebrik ederim sizi 🥰 Rabbim Salih evlatlarından eylesin İnşaallah 😇 gebelik süresinde nasıl beslendiniz acaba maşaallah kilosu çok güzelmiş
Dereyee tebrik ederim allah analı babalı büyütsün. Benim de bir kaç sorum olucak sütünüz hemem geldi mi? Eve gelince de çıkış ağrısı devam etti mi ve sezeryan zor mu
Merveee__1990 çok teşekkür ederim ☺️
Hulya0621 teşekkür ederim 🙏🏼 sütüm hiçe yakındı 2 gün mama takviyesi verdik ama her saat başı emzirdim süt olması için ve şuan gayet geliyor çok şükür.ağrılar oluyor elbette ama dayanılmayacak değil,zaten bebeğinizi kucağınıza aldıktan sonra her şey daha kolay oluyor.sadece sabırlı ve dikkatli olmak gerekiyor 🌸
momsturk aminn teşekkür ederim 🙏🏼 evet yürümeye kalkınca acı oldu ama ilk hamlede kalktım ben ve sürekli ağrım olsa da yürüdüm o çok iyi geldi.hemen emzirdim evet ama tabi biraz acemilik olunca kolay olmadı,sabırlı olmak lazım sadece.15 kilo aldım,öyle hemen çok kilo kaybı yaşamadım 4 kilo gitti,zaten bebeğim 4.060gr doğdu 🙈
Dereyee Gözünüz aydın rabbim analı babalı büyütsün inşallah 🥰
gizemy2509 aminn çok teşekkür ederim ☺️