• Gebelik
  • Otobüs 😞😕😓😓😞

Kızlar sabah 7 den beri yolculuk çekiyorum şuan otobüsteyim ve daha 4 saat daha cekecem aşırı sıcak ve klima yok ortam kalabalk hava yok ayaklrm davul oldu belim demir oldu sağ kasigimdan belime doğru sancılar vuruyor yarım saate bir 34.haftamdym birşey olur mu çok korkuyorum yanımdada kimsem yok şuan😓😞

DEFNE27 Çiftli bir koltuğa geçmeyi rica edin ayaklarınızı uzatın . Hemen her molada inip yürümeye çalışın ki ödem daha fazla oluşmasın . Bu süreç zarfında susuz kalmamanızda çok önemli su için ve idrar konusunda otobüsten anlayış bekleyeceğiz dur dediğinizde duracaklar bir benzinlikte lütfen bunu rica etmekten çekinmeyin. İnşallah bir şey olmaz

DEFNE27 korkma panik yapma canım dua et inşallah bir şey olmaz çiftli koltuk boşşa geçin

evetbenavukatiyim cnm tekli koltugu bile zor buldm otobüs dolu yani arkaya yaslamışm ama olmuyor su içemiyorum içsem lavabom gelecek ayağa kalkacak mecalim yok terlige girmiyor ayagm davul oldu yuruyemem gidemem diye hicbisey içmedim daha benden tavsiye canını bilen hamileyken yolculuğa çıkmazms bilsem böyle olacak asla ckmzdm ya mahfoldm resmen 🙍

DH_5151 yok cnm ciftli koltk otobüs dolu resmen camlar kapalı klima yok bişey yok pişman oldm yolclga cktgma ecel teri resmen şuan bende akan

DH_5151 eşim asker cnm Şırnak’ta benimde Şırnak’ta kimsem yok erken doğum riskim var doktorum gazinatepe çağırdı şuan 34.haftadym 37 yada 38 de gel doğuma Alacam dedi e benim de ailem etrfm hep gazinatepte daha çok agirlasmadan çıkmam lazmdi ama bilsem evde dogururdm böyle olacak mahfoldm resmen🙍😞😓

DH_5151 sadece korkuyorum çok stres ediyorm acaba şuan bı suyum gelse sancm çıksa aklımda deli soru işaretleri vallahi bilsem bu kadar kötü bir yolclk olacakmis ne gerek var canımı sanki otobüste buldm siz siz olun 30.haftdan sonra uzun yola ckmayn👍😕

DEFNE27 Allahım yardımcın olsun canım benim eşimde asker seni en iyi ben anlarım Erzurumdayız bizde merak etme Rabbim korur bebeğini 🙏

DEFNE27 ah canım seni en iyi ben anlarım muavine söyle öne geç o araya otur camı açsınlar yada durmalarını rica et elini yüzünü yıka ben öyle yapmıstım emin ol hemen dururlar kötü hissediyorum hava almam lazım de hemen

DEFNE27 bende nigdeden buraya geldim canım 10 saat aşağı yukarı ama 26 haftalıktım ayaklarım davul oldu ama sora iniyor merak etme bol su iç

DEFNE27 Ya varya gelipte o otobüsü birbire katasım var . Biride mi rahatsız olmaz bir şey yapmaz insanlar ne ara bu kadar bencilleşti . Dua et sen . Allahım İnşallah ikinizide korusun sağ salim bitirin yolculuğunuzu

DEFNE27 bende 34+3canım Allah sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin bebişlerimizi🙏

DH_5151 Allah razı olsun Allah’a emanet gidiyoruz işte dur bakalm 1 hafta ayagmn üstüne basamicam 😞

Ozgecetindag 🤷🤷 kız bir ayağa kalkabilsem kalkamiyorum ki ayaklrmn üstünde mavi kırmızı damarlar çıktı resmen

evetbenavukatiyim ayy cnm benim Allah razı olsun böyle düşündüğün için ama kuldan değil Allah’tan umud bekliyorum şuan tövbe zaten bidaha bu halimle yola çıkarsam