Miraycaner Dilekcnkn ya kıyamam sizin neden böyle zor geçiyor benim sadece rahimde baskı var başka hiç bişey yok yalancı sancıda allah kolaylık versin inşallah sağ salim doğuralım ya🥲
Dilekcnkn Miraycaner Amin canım cümlemiz inşallah.Valla bilmiyorum kuzum benimde çok baskı var 2 akşamdır hele başıyla itip geri çekiyor yani bu kadar net hissediyorum dk bir tuvalete gidiyorum bakalım
Miraycaner RabiaKose ayy hadi inşallah sen biraz daha yaklaşmışsın 😂 Doğurunca haber ver taktik anlat😂
Miraycaner Biyo_logg Ya sadece yürüyüşü fazla yapamıyorum bazı sebeplerden dolayı diğer herşeyi yapıyorum neredeyse🤷🏻♀️ Siz kaçıncı haftada doğurdunuz 🙈
Miraycaner Eda-5807 yaa inşallah sağ salim al bebeğini kucağına 🥰 sizde doğuramadıysanız hala biz napalım😂
Miraycaner bilnazo68o Benimde yarın randevum var ya acaba ne diyicek bende çok merak ediyorum🥲 Sancı falan hiç bir şey yok ortada ama olsun😂
Selinnn96 Miraycaner hahha oda işe yaramaz belkii zamanları var geldiğinde tutamayızda bi umut işte bugun yarın dogsun diyoruzz inşallah çok bekletmezler😂🤦🏻♀️
Miraycaner Selinnn96 Al işte yalnız değilim dimii napsak bilmiyorum yarın randevum var keşke haftaya doğurursun dese doktor🤣🤣
Selinnn96 Miraycaner değilsin bak suan itibari ile 37+2yim sancım var ama yalancı sancılar tabi bebeğin başı aşagı dönük baskı yapıyo aşagıya çok zor yürüyorum artık inşallah diyorum bi suyum gelsin ama yok 😂🤷🏻♀️
Miraycaner _ipekkkkk ahududu çayını yarın alıcam ya ama nasıl içiliyo bilmiyorum demlenen bişey mi🤦🏻♀️
_ipekkkkk Miraycaner Bende bilmiyorum ki kuzum duymuştum benimde ilk hamileliğim pek bilgim yok ama bence muhtelemen demleniliyordur çay diyor ya çayda demlenir bilmem internette falan tarif vardır belki 🌸🤷♀️
Miraycaner Dilekcnkn büyük ihtimalle son zamanlar böyle zorlaşıyo sona yaklaştınız demekki allah yardım etsin kolay doğum olsun.🥰Baskı bende hissediyorum ama göbeğim falan aşağı inmemiş en az 2 haftam var gibi 🥲😅
Miraycaner Selinnn96 Ya bugünleri de gördüysek doğurduğumuzu da görürüz inşallah ne diyim benim oğlan şimdiden inat çıktı salıcam kendimi keyfi bilir 😂😂