hamileyimkiben Miraycaner ben 37 dem beri sabah adaçayı akşam ahududu yap. çayı hurma squat ne ararsan var ama gelen giden yok 😅 38+2 oldum bence ne yaparsak yapalım o hazır olduğumda gelecek
Miraycaner hamileyimkiben Ya özeniyorum burda anlatıyolar hiç belirti yokken bi anca sancı tutup bi kaç saatte doğuranları gördükçe🥲 Biz böyle bekliyoruz ya kesin 42 de bulur😂😂
hamileyimkiben Miraycaner valla bende özeniyorum inşalah bizimde öyle olur en geç 39 da gelsin yavrum amin😅
Damlasaygin Miraycaner ise yaramiyor ne zaman nasip ederse o zaman geliyor yoruldugunla kaliyon hele birde erkek bebek se gunu de geciyor
tatlican28 Damlasaygin erkek kız farketmiyor canım oğlum 38 de doğmuştu kızım 39 olduk hala tık yok yapmadığım şey kalmadı yorgunluktan bitap düştüm artık😞
Miraycaner tatlican28 Valla doktorda bana bugün 40 41 e kadar bekliyicez kendi gelirse gelir gelmezse bişeyler yapıcaz dedi🥲😂
tatlican28 Miraycaner bugün o kdr yürüdüm ki yine ayağımın üzerine basamıyorum resmen ama olan sancımda gitti sanki tam tersine geleceği zaman geliyorlar demekki gerçekten dediğiniz gibi ne yapsak boş 🤗
icedearth FatmaNur_ özellikle bir şey yemedim çok hareket ettim çok spor yaptım ama, ağırlık çok kaldırdım doğumdan önceki gün hatta baya ağır bir antrenman yapmıştım
FatmaNur_ icedearth bnde şimdi geldim aksam yürüyüşünden. Sancı girdi vajinama doğru ondan çıktım eve.