Ayse_60 eso14 ya haklısın canın çok çekiyorsa öyle aşırı bi çay kaşığı kadar al nefsini tatmin etmek için ama ben dayanamıyordum bu yüzden söylemek istedim 🙃
HazelDerin eso14 Çok saçma geliyo bana bu kadar kısmak hiç bana göre değil sigara , Alkol olmadığı sürece canım ne isterse yerım içerim boş işlerle uğraşamam 🤣
Ayse_60 HazelDerin her insan bir değil sonuçta sağlık açısından gebelikte tüketmeyi uygun bulmuyor doktorlar
eso14 HazelDerin hahahahhaha ayyy ne bilim karmakarışık düşüncelere dalıyorum. İlk gebeliğim korkuyorum da yani. Normalde çok pimpirikli değilim ama yeme içme olunca basen derin düşüncelere dalıyorum 😂
HazelDerin Ayse_60 nescafeden bahsediyoruz bi çay kaşığı iç nedir bu zamanda yediğimiz ne sağlıklı ki saçma geliyo bana suan nescafe bile içmeye korkmak oturup beş bardak peş peşe içmediğin sürece nescafe içmekten korkmak nedir ya
Ayse_60 eso14 yaa her insan bir değil dediğim gibi benim ilk gebeliğim düşükle sonlandığı için ikincide ufacık bişey olsa söylüyorum doktoruma cidden amacım bu değildi
eso14 Ayse_60 yok canım benim sen doktor fikrini bana aktardın kontrolüme bir kaç gün kaldı artık sorarım 😊
eso14 HazelDerin arkadaşın dediği gibi her bünye aynı değil. Bana bişey söylemedi doktor devlete gidiyorum belki ondan ama en azından bir kaç gün sabredip doktora bizzat sorarım
eso14 HazelDerin ay bak bu cümleye çok inanırım kız diyorum yA çok böyle üstüne düşmem hoplar zıplar işimi yaparım. Ama böyle nescafe vs tarzı şeylerde düşünüyorum duyuyorum bir kaç bişey
eso14 Ayse_60 ayy helal olsun böyle düşünme ya. Bana doktor fikrini aktardın benim için ayrı bi düşünce oldu. 🎀
Sibellllo eso14 günlük Alman gereken kafein miktarı var asmadığın sürece sorun olmaz ben her gün 1 fincan Türk kahvesi içiyorum
Beybisininannesi eso14 kafeinsiz kahveler var 👌 sen doktoruna yine de danişta.. ben dışardan çok canım çektiğinde kahve aldiğimda kafeinsiz almaya özen gösteriyorum
Burcunuz eso14 kız 35 haftalıgm. Çok sık olmamak şartıyla iciyorm hafta da 2-3 nolcak sanki skntili bir durumun yoksa 🥰🤣🤭
eso14 Burcunuz ayyy ya işte böyle kararsız kalıyorum 😂😂😂 doktorum bi sorun yok demişti ama o zaman daha 4 haftalıktı 8 haftaya girdik 3 gün sonra kontrole gidicem bi sorim Bakim ne dicek 😂