ANurKoc Bende normalde kahve düşkünüyüm günlük 1 fincan türk kahvesine kadar düştüm ama kalp ritminde düzensizlik çıktı artık hiç içmeyeceğim şakaya alınacak bir durum değil yani dikkat edin derim.
Beybisininannesi eso14 tabe hem paketli olarak satın alabilirsin hemde starbuckstan içecek alırkende kafeinsiz olsun diye belirtirsen o şekilde hazırlarlar ☺️
eso14 Burcunuz ayyy ya işte böyle kararsız kalıyorum 😂😂😂 doktorum bi sorun yok demişti ama o zaman daha 4 haftalıktı 8 haftaya girdik 3 gün sonra kontrole gidicem bi sorim Bakim ne dicek 😂
Burcunuz eso14 kız valla ne varsa yiyorm su bu demeden 🤭🤣😀 hiç düşünmedim buzamanda kdr yediğim zararı olrmu diye ,😀🤣🤭beni topa tutmayin
ANurKoc eso14 zamanlarımızda aynı bende 7+5 deyim riskli zamanlar sağlıkla kucağımıza alırız umarım 🙏🏼
eso14 Burcunuz ay yok kız en güzeli aslında ben 1 aydır kontrole gitmiyorum yA 😂😂 paranoyak oldum sanırım 😂
Asena17 eso14 doktorum bana icebilirsin dedi cay ve kahve ama az abartmicak sekilde kahve icen biri degilim ama cay iciyorum
ozgei eso14 benim doktorum günde bir bardak tüket, mümkünse tüketme dedi, ben kafeinsiz kahvelerden aldım onlardan tükettim, yok denecek kadar az kafein var içinde, kahveye düşkünseniz tavsiye ederim 🤗