Ilkim_05 nunuu01 36 haftaligiz oğlusum dönmedi sezeryan gözüküyor bu cuma.bi nst bakılacak doktorum 39 a kadar bekletmek istiyorum dedi bakalim insallah durur ama tetikteyim hep heran gelecek diye
minikmucizemmm65 nunuu01 bende öyle istiyordum tarih bile vermedi. 10 gün sonra gel gün veriyrm dedi. 38i doldurunca alırım çünkü bebek ciğer gelişimini öyle tamamlıyor dedi
Almi4134 nunuu01 neden 38de sezaryen olmak istiyorsunuz bebeğinizin zamanında gelmesi daha dogru cigerleri icin bile
minikmucizemmm65 nunuu01 Bende doktordan gelince morelim bozuldu herkese 38de (haftaya alir) diyodum gün bile vermeyince kötü oldum heves etmistimm😁
PerinU nunuu01 bana tahmini doğum tarihinden 10 gün önceye verdi 12 ekim e yani tabii inşallah tansiyonum yükselmezse 😢
Zezeeeyyldrm Almi4134 benim makat gelişliydide ve nst de yüksek sancılarım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum bundan dolayı öne aldı.
Almi4134 Leylamuaz korkmayın 37yi atlayınca bebekler düzeliyor bana ciger geliştirici vurmadı bile doktorum kendini kurtardın dedi ayrics selerin var geliştirici vurursam daha da artar dedi
nunuu01 Almi4134 çünkü şekerim var şeker cocuk icin sağlıklı bi durum değil. ayrıca 38 i doldurunca alıyolar genelde yani ciğeri de gelişmiş oluyor benmki nerdeyse on gün daha geç alıyor yoksa bende erken doğsun gelişmeden dogsun demiyorum yani 🤷