Zezeeeyyldrm Almi4134 benim makat gelişliydide ve nst de yüksek sancılarım çıkıyordu ama ben hissetmiyordum bundan dolayı öne aldı.
Yasemiiin nunuu01 yoo herşeyimiz normal erken olmuyor ki zaten genelde planlı sezeryana 37 hafta bitince 38 den sonra alıyorlar 😊
nunuu01 Almi4134 çünkü şekerim var şeker cocuk icin sağlıklı bi durum değil. ayrıca 38 i doldurunca alıyolar genelde yani ciğeri de gelişmiş oluyor benmki nerdeyse on gün daha geç alıyor yoksa bende erken doğsun gelişmeden dogsun demiyorum yani 🤷
nunuu01 Almi4134 bende tutturmadım sadece sordum kimlere hangi hafta veriliyo diye fikir aldım doktora bse demedim yani
Nisansimge nunuu01 12sine gün aldık 38+5e ama o zamanı beklemez imkansız haftalardır iğne serum tutuyoruz bakalım ne zaman gelecek
Yasemiiin nunuu01 sezeryana göre biraz geç sanki ama doktordan doktora değişir. Boşver anne karnında fazladan durması daha iyi sağ sağlım gelsin de😊
senaunlu22 nunuu01 normal 38+5 te almış olacak beni doktorunun sana verdiği tarih olması gereken bir tarih bence