Zezeeeyyldrm nunuu01 benim iki farklı doktora gittiğimde ikiside aynı şeyleri söyledi biri devlet biri özel her ikiside 38.hafta dedi şeker sıkıntılı çünkü
Leylamuaz Zezeeeyyldrm bebek te solunum sıkıntısı yaşadınız mı benim de şeker var insülin kullanıyorum ciğeri gelismes şeker hastalarında diye beni çok korktuyolar psikoloj im bozuldu resmen ikinci gebelim
Zezeeeyyldrm Leylamuaz yok şükür hiçbir sıkıntı yaşamadık ne solunumda hemen memeyi tuttu bebeğim şükür her şeyde normal sizde sıkıntı yapmayın bir sorun olmayacak Allah’ın izniyle..
Almi4134 Leylamuaz korkmayın 37yi atlayınca bebekler düzeliyor bana ciger geliştirici vurmadı bile doktorum kendini kurtardın dedi ayrics selerin var geliştirici vurursam daha da artar dedi
Tugce0133 nunuu01 Ben şuan 34+2 haftalığım salı günü doktora gideceğim bakalım ne diyecek gün verir mi acaba daha erken mi? 🤔
umutttttt nunuu01 bizim 38+1 e verdi. Normalde 39+1 di gelişim geriliği başladığı için bir hafta öne çekti
Minicin nunuu01 2. Bana kalsa 40. Haftada isterdim. Bebeğin bir gün fazla kalması bile farkediyor emme refleksine kadar. Erken doğurmak isteyenleri anlamış değilim resmen bencillik