parasetamoll ktnzehra49 peki bana ne demeli doğurmuşum büyütmüşüm 33 aylık etmişim ne halta burada takılıyorum 😩
EniseeM Minikbebelak sevdiğim yanları da var sevmediğim yanları da 😊Eşim ve ailesi sayesinde kolay alıştım diyebilirim
Minikbebelak parasetamoll ahahaha vallahi 3 5 kişiyiz artık her postta muşlu aramaktan vazgeçtim gözlerim sizi görse yeter😂😂
ktnzehra49 parasetamoll kidste dedikodu çok var bende ordan çok burda takılıyorum 😅😅 kaç yıl oldu burdasın hala maalesef diyon 😅
Minikbebelak parasetamoll ahaha yok ben tayinciyim sende öyle ama muş artık bir şiir varya öyle oldu bana ahaha işlenmişsin galbime ilmeeek ilmeeekkk 🥴🥴🥴😂
parasetamoll ktnzehra49 benim ilk göz ağrım burası of burası eskiden öyle olaylıdı ki wp bile taşardı ama eskiden 😀😀 oğlum 6 aylıktı geldiğimde 🥲
parasetamoll Minikbebelak bizde gelen gitti gelen gitti bi ben kaldım gayri.. birde sen gitme der gibi Muş bana yapıştı bana dediğin gibi kenetlenmişsin…..
ktnzehra49 parasetamoll ayy olaylardan dolayı kaçıyom kidsten bi linç tayfası var ki aman her postun altında varlar bide sürekli yeni hesaplar açıyolar postta abuk sabuk konuşmalar bi bakıyon 1 saat önce katılmış tuhaf insanlar çok var 😅😅😅
Minikbebelak parasetamoll kurtulamıyoruz 😢 sizin daha tayin yokmu ya 🤦🏻♀️ Sonumun böyle olmasından çok korkuyorum valla 😄😄
EniseeM Kızlar aranızda uygulamaya hakim olan biri özel tartışma açsın orda devam edelim isterseniz Muştakiler olarak 🤭 @ktnzehra49 @Minikbebelak @parasetamoll
parasetamoll Minikbebelak pandemiden dolayı istifa vs her şey kapandı ay kaldık ev taşıdım bide 🥺 sizin görev neydi