Günaydınnn anneler ve anne adayları :) Başımdan geçen kötü hatta çok kötü bir animdan bahsedeceğim..İlk gebeligim ve sıra bulamadığım için pazartesi özele gittim araştırmadan ve doktor Yaser bey vardı ona muayene oldum sağolsun baya ilgilendi acil durumlar vs anlattı 8 hafta 5 günlük gebesiniz dedi haftaya bir daha gelebilirsin dedi ve mutlu ayrildik. 3 gün sonra hafif ağrım oldu özele değil de yakın diye devlet hastanesine gittikk eşimle.. Ve asıl olay burda kopuyor 😒 Baktım mesajlara öve öve bitiremediğiniz erkek doktor vardı zaten baya geç geldi ebeler oyaladı neyse ki geldi baktı baktı baya hem alttan hem karnımdan.. Bu bebeğin kalp atışı yok durmuş dedi hatta şifadaki doktoru kotuledi . Nasıl olur 3 gün önceki ultrason görüntümü gösterdim perişan bir ruh hali ile kalktık şifaya gittik hemen. Mesai sonrası özel muayeneye giriyormuş 450 TL verdik doktor beyi aradılar geliyorum dedi ve cidden 5-6 dk sonra hastanedeydi geldi hemen. Yaser beye olanlari anlattım o ultrason bakarken . Adam hiçbir şey demedi dediği tek şey sana bakanın doktor olduğuna emin misin dedi gülümseyerek 🤷🏻♂️ Çünkü çocuğumun bariz gümbür gümbür kalp atışı vardı ve bu soruyu ciddi ciddi soruyordu çünkü kocaman bir bebek vardı ekranda 9 haftalık üstten ultrason ile net bir şekilde hemen gördü ve dinletti eşimle bana 🥰 Allah ondan razı olsun verdiğim para 450 TL hastaneye çok gelebilir ilk başta ama oraya gitmeseydim devlet Hastanesi’nde allttan ultrason ile bile göremedikleri bebeğimi kürtaja alacaklardi 😳😔 Durum bu ve malesef ki kötü bir tecrübe oldu devlet hastanesi bizim için.. Yaser bey kesinlikle 👍👍 Akşam vakti bile enerjisi sempatisi güzeldi eşim bile baya sevdi ☺️ 🙋🏻♂️🙋🏻♂️