OOzge25 Ebrubak her şeyini aldık diyebilirim :) oda yapmayacağım zaten. 22 Aralık görünüyor doğum. Ama çok sabırsızım nolacak bakalım 🤪
Nnefri999 OOzge25 herşeyini altık 😅Benim bir kaç ihtiyaclarım kaldı onuda 2-3 güne tamamlayıp çantaları toplamayı düşünüyorum 14 aralık gözüküyor doğum ( ama içimden bir ses erken doğacağını söylüyor😅)
Sevtugm Ebrubak sağlıkla beraber bizler bebeklerimiz sağlıcakla gelelim gelsin herkes bebeği ile🙏🙏🙏 🤲
busra_080421 Ebrubak amin hepimizin inşallah 🙏🥰 son zamanlar ağırlaşıyorsun bu vakitler daha rahat olur diyorlar bnde son zamana bırakmak istemedim 😊
Sibelaaydin Giyselerin hepsi hazır oda ve bakım ürünleri kaldı 🥰14 aralık gorunuyor kızçemin gelişi 🤰🏻🥰 eksiklerini görüp artık kendiminkileride almalıyım pijama emzirme sütyeni falan tabi
Gamzeee__ Ebrubak bizde kısmetse 13 Aralık tahmini eğer olursa normal istiyorum şafak 80 ♥️ besik hariç herseyimiz nerdeyse Tamamen 🙈🥰
EniseeM Ebrubak 30.haftanın içindeyim anne yanı ve bi kaç ufak tefek örgü elbise dışında daha bir şey almadık. Kafam çok karışık daha ne alıp almayacağıma karar veremedim tam 🥺😔
Fulyay45 Ebrubak benimde 16 Aralık gözüküyor hiç bir şey almadım henüz 30 haftalık olsun diye bekliyoruz. Kasılmalar derken nasıl bazen bendede değişik bir his oluyor idrarım varmış gibi baskı gibi anlayamıyorum iki gündür korkmaya başladım