Prenses-annesj 11 Aralık gözüküyor şuan içim kendim birşey almadım, ablamın 2 yaşında ikizleri olduğu için onlardan gelen emzirme yastığı, bebek küvet takımı, fazlasıyla kıyafet, battaniyelerimiz ve hatta oyuncaklarimiz bile var 🤗 Nasip olursa inşallah Ekim ortalarında çıkıp tek seferde odası ve kıyafetleri bakım ürünleri için eşimle alışveriş yapmayı düşünüyoruz 🤗 Çok heyecanlıyım, sürekli doğum hayali ile yatıp kalkıyorum 🤗🤗
Aminegul Ebrubak ilk kizimda okadar cok hediye yağdıki kendim hicbirseyini almadim desem yeridir. Bunda herseyini yapıcam insallah dedim bir ümit erkek olur bastan alirim dedim. Buda kız olacak insallah nasibiyle gelecek ablasindan kalanlari kullanacagiz. Bez harici bir masrafim olacagini düsünmüyorum. Ilk kizimda bile en az 5 tane sampuan hediye geldi yani bez ve islak mendili harici cok masrafim olmadi. Sadece birkac sene sonra odalarini yaşlarina uygun değiştirmek istiyorum bukadar 🌸
HaticeBerkayBalat3103 @Ebrubak 26+4 haftalıgız tahmini dogum tarihim 28 Aralık bakalım zamanında doğacak mı canım oğlum çok merak ediyorum 😃daha alışveriş yapmadım açıkcası önümüzdeki ay başlıcam Allah’ın izniyle topluca almayı düşünüyorum zaten şimdilik bir tane takım tulum aldım bir arkadaşım da 11′li hastane çıkış seti almış bize sağolsun daha çok eksiğimiz var önümüzdeki ay tamamlıcaz inşallah🙏😊
Lavantakokusu HaticeBerkayBalat3103 aynı doğum tarihimiz. İnşallah hayırlısıyla sağlıkla kucaklarımıza alırız 🤗🌸
DenizveKumsal Ebrubak bir numaramın beşiği, arabası,puseti, mama sandalyesi, yürüteci vs vs gerekli ne varsa duruyor. Bu yüzden çok bi masrafa gerek kalmadı iki numaram için ☺️ Sadece kıyafet, yenidoğan bez ve ıslak mendil, pişik kremi, pudra tarzı ürünler aldım. Birde katlanır küvet aldım kova vs vardı almadım. Fuzuli masraftan kaçındım diyelim ☺️😍
Mrlorki Ebrubak tahmini 13 Aralık önden gittiği için çok bekletmicem dedi Dr bakalim hayırlısı…oglumdan kalan beşik var…zıbın tulum hastane çıkışı…alt açma bezi…kendime çamaşır…battaniye…puset ortusu aldık… yavaş yavaş alıyorum…. Bez alcam Prima ve sleepy düşünüyorum Biberon emzik onlarıda eczanelerden alayım diyorum bakalım….kendimede hasta bezi alcam…eksikler hiç bitmiyor ☺️
HaticeBerkayBalat3103 @Lavantakokusu aminn inşallah sağlıkla kucamıza almayı nasip etsin rabbim sağlıklı kolay dogumlar nasip etsin bizlere 😊🙏cinsiyetiniz nedir peki bizim ki erkek ilk gebeliğim😀
HaticeBerkayBalat3103 @Lavantakokusu yaa öylemi maşallah subahanallah ya 🙏😀yaşınız kaç peki?ben 21 yaşımdayım tam olarak haftanız nedir bide benim 26+4 😀çok heyecanlanıyorum artık dogum sürecim nasıl ilerleyecek nasıl dogrucam die 😄
Lavantakokusu HaticeBerkayBalat3103 maşallah maşallah 🤗🤗 30 yaşındayım ben. 26+5 olduk an itibariyle. Bende bilmiyorum çok heyecanlıyım az kaldı, çok merak ediyorum 😍😍
burcunlu Ebrubak hep erken diye kendimi frenlemeye calissamda ilk bebegim insan heves ediyor🤭 indrime girdikce biseyler aldim fiyatlarda masallah ucuyor buyuk olarak bi bebek arabasi aldim kayinvalidem besik aldi bu hafta gelecekler ins onun haricinde 2 hastane cikisi,0-3aylik zibin ,tarak, emzik falan aldim sadece.
Aycaaa571 Ebrubak tulum, zıbın, takım, battaniye, alt açma, hastane çıkışı, emzik, biberon, havlu, anne çantası, hasta bezi, küvet, beşik, ana kucağı, puset, araba, şampuan, sabun, bebek yağı, pişik kremi aldım
HaticeBerkayBalat3103 @Lavantakokusu ayy çok güzel bir duygu buna eminim inşallah rabbim bizlere kolay dogumlar nasip eder bir avazda inşallah🙏🥰