Nihal_04 Bakalım bende bu ay değerlendirdim 19 yumurtlamaydı 19 öncesi ve sonrası değerlendirdk. İnşallah hayırlısı. Ama sadece belim de bir yanma anlayamadım
Bsrazynp11 Mineilayda Nazmila1978 ZeynepDK cnn34 anneligeadimadim NergizGuney Nihal_04 Muhammedimm user124578 Fatnur38 Umutduru kizlarrrr varmi aranizda regl olan yada nebileyim test yapan hadi haberleselim 🤲
anneligeadimadim Bsrazynp11 3 ekim benim de, ama adet ağrısı gibi ağrılar başladı şimdiden o yüzden biraz moral olarak düştüm 😔
NergizGuney anneligeadimadim belki yerleşme ağrıları da olabilir ilk haftalarda adet sancısı gibi oluyor,moralini yüksek tut🌸
Nihal_04 Bsrazynp11 aynen valla ama bu uygulama girince daha çok takıyorum ben günüm geçene kadar girmeyecem dedim kendimi happy mom da buldum 🤣instagram gbi bagomlık yaptı
anneligeadimadim Bsrazynp11 inş umutsuzluğumuzun sonu umut ile biter canım, bekleyişte olan ve isteyen tüm herkesin sağlıklı bir şekilde hamile kalması duasıyla
Bsrazynp11 Nihal_04 Ahahha kiz sorma ya bende öyle inanki zaman gecmiyo evde test var yapayim diyorum sonra diyorum sacmalma daha neler 😅
Bsrazynp11 Nihal_04 bn bide 20 sinden once dgrlndrmdm hic onada yanıyorum ya yunurtlamam oncesindeyse diye ya 😔😔
Nihal_04 Bsrazynp11 ben değerlendirm bakalım nasip canım senin olur benm tutmaz belki bazen yumurtlama olmadan da olan çok gördüm Nasib bacım