Bsrazynp11 cnn34 Kuzum hic oyle düşünme etrafimda oyle olup kendiliğinden hamile kalanlarda var herseyin basi strees ve skinti düşünmemeye calis bebeği cikar aklndan bir sure birde oyle dene cnm
Bsrazynp11 Mineilayda Nazmila1978 ZeynepDK cnn34 anneligeadimadim NergizGuney Nihal_04 Muhammedimm user124578 Fatnur38 Umutduru kizlarrrr varmi aranizda regl olan yada nebileyim test yapan hadi haberleselim 🤲
Nihal_04 Bsrazynp11 ben değerlendirm bakalım nasip canım senin olur benm tutmaz belki bazen yumurtlama olmadan da olan çok gördüm Nasib bacım
Muhammedimm Nazmila1978 bnmde 3 ekim 3 tane erken gebelik testi yaptım 😥 negatif, halen avutuyorum kendimi mucizelere 😞😞😞
Bsrazynp11 Muhammedimm kuzum ama sanirim o yumurtlamayi erken görmüş diye hatırlıyorum herkesin yumurtlama zamani belki ayni değildir sikma canini hem saha erken test icin bnmde 4 ekim ona bakarsan da test falan yapmıyorum yani
Nazmila1978 Muhammedimm bende bekliyorum daha hayalet çizgi görmeme rağmen en ufak bir belirti bile yok bu da şübhe uyandırıyor haliyle
Muhammedimm Nazmila1978 inşallah Rabbim gönlünüze göre vermiştir😍🥰🙏 bana bu ayda nasip olmadı inşallah size nasip olmuştur sağlıklı bir bebiş 🥰❤️