Bsrazynp11 Kolipayse masllah canim baya ugrasmissin rabbim emeklerini bosa cikarmasin bes senede az değil kuzum ya rabbim sabrinin mukafatani bu ay nasip eder sana insllah
Kolipayse Bsrazynp11 aminn insallah canim cumlemjze versin allahimm evlatt isteyen herkeze nasip etsin insallah
Bsrazynp11 Mineilayda him anladim kuzucum benim ben hic ovalasyon testi denemedim hatta bu ayda tutmasa mutlaka siparis edicemde sence ise yaramiyormu dersin insanlar baya memnun ama bilemedimki
Mineilayda Bsrazynp11 faydasını gören çok kişi var ama illa o günler ilişki olacak die insan çok stres yapıyo o yüzden ben bu ay yapmadım
Bsrazynp11 Kolipayse Amin amin canim rabbim agzindan duysun haberleselim ama olurmu guzel haberini almak isterim
Artteachermom Bsrazynp11 3 Ekim🤗 ailemin yanına gelmem gerekti 21 den sonrasını değerlendiremedik ama bakalım olur belki
Bsrazynp11 Artteachermom Kiz benimde tam tersi 😅 20 den oncesini degerlerndiremedik aileme gitmistim bende bakalim hangimizinki tutar🤲
Artteachermom Bsrazynp11 tamam canım tam adet günümde eve dönüyorum eğer olmazsam birkaç gün bekleyip sonra test yaparım sonucu yazarım 🙏
cnn34 Bsrazynp11 3 ekim benim ama sağ tüpüm kapalı ve yumurta rezervim düşük çok zor yani benim.. tüp bebeğe başlayacağız
Bsrazynp11 cnn34 Kuzum hic oyle düşünme etrafimda oyle olup kendiliğinden hamile kalanlarda var herseyin basi strees ve skinti düşünmemeye calis bebeği cikar aklndan bir sure birde oyle dene cnm
Bsrazynp11 Mineilayda Nazmila1978 ZeynepDK cnn34 anneligeadimadim NergizGuney Nihal_04 Muhammedimm user124578 Fatnur38 Umutduru kizlarrrr varmi aranizda regl olan yada nebileyim test yapan hadi haberleselim 🤲