btl-34 minikane21 22 haftalıkken detaylıda 560 gram çıkmıştı oğlum bi dahada gitmedim şuan 26+2 yiz 😍
Kbra240 Cimen_1409 doktora sordum kilodan dır diyor 26 haftalık hamileyim 75 kiloyum biraz fazla aldım da Allahtan boyum uzun sırıtmıyor çok 😶🙈
Guney16_Enes21 Esra-k Bende 53 ile kalmıştım 66 oldum belki artık 67 oldum bilmiyorum. İnşallah 7i geçmem
annesi_ Clostiridium 28 haftalığım nefes daralması karında şişkinlik çabuk yorulma karnım çok gergin patlıcal gibi sizin nasıl geçiyo acaba ilk hamileliğim hiç bişi bilmiyorum bişi oldumu kafama takıyorum yaa zamanda geçmiyo
annesi_ Birumuteses29 Bende 28 haftalık oldum 7 kilo aldım kaldım bu kiloda inşallah çok almam ya banada çok gibi geldi ama şimdiden zor nefes alıyorum valla 😄😄
Hatice_esila Clostiridium 27de gittik 1270 gr mdı bu hafta önümüzdeki hafta şeker kontrolü için gidicem bakalım ne kadar büyümüş 🥰❤️
ilknurum61 Clostiridium burdaaaa🙋♀️ 27+2 nasipse 22 Aralık gözüküyor doğum 🤰💕 patlıcan kadar olmuşuz 🍆 😀😍👼 Canım kızım benimmmm😚🥰
Guney16_Enes21 Birumuteses29 Bende diyet yapıyorum sözde. Hamur işi beyaz ekmek abur cubur yemiyorum zararlı olan hiç bişey yemiyorum kısaca ama yinede çok alıyorum anlamadım nasıl oluyor
Ness3 Hanımlar bende 29 Aralık oluyor normal doğumm40 haftam ama hiç gün konuşmadık. Tam 24 haftamda gittiğimde 750 grdı tosunum 💙 kendimde 27 hafta 6 kilo aldım… 🙄😁