Mummytobe Annesininbitanesi1 16 aralik gozukuyor simdilik ama tabii tahmini bi tarih adet tarihine gore 🥰 son kontrolde verdikleri kagitta 12 aralik gordum ama hic bilemiyorum😅
Annesininbitanesi1 Mummytobe benimkide o tarihlerde görünüyor ay heyecanlıyım çok sağ saglim bi kavuşsaydık ya 🥰🙏
Mummytobe Annesininbitanesi1 gercekten heyecanim bir gun bile azalmadi🥰 umarim sag sal kavusuruz bebislerimize😍 bu haftalarda artik sikayetlerim basladi ama benim kasik agrilari hatta kahve akinti geldi cok az 1-2 gun doktor normal diyor ama yine de insan kafaya takmadan edemiyor🥺
Annesininbitanesi1 Mummytobe bende akıntı yok ama regl gibi agrı çekiyorum akşamları ya bende çok korkuyorum uyuyamıyorum ağırlardan zor oluyor bu dönemde 😞
Guney16_Enes21 Birumuteses29😁 doktorumda beni öyle avuttu ama gözle görünür aman aman bi şişkinliğimde yok 🤷♀️
Gunelmahmudova Berrycherry tesekkur edirem 🙏🏻🌞 insallah doktor muayinem olacaq yakinda, sorarim doktorumdan
Esmaaaa_ Kumru_ benim de ilk canım ve hiç birşey yapmadım kızıma 🤭 İnşALLAH bu aydan itibaren başlarım. Biraz borçlar vardı dedim zaten daha alışveriş için erken borçları bitirdik ALLAH ın izniyle bundan sonrası kızımın alışverişine başlarım