Birumuteses29 Kizlar çok kilo aldınız mı biz 27+3 olduk ve 6 kilo aldım çok geliyo bana sanki son aylar daha çok aliniyo diyolar😔
raziye2709 Birumuteses29 Ben de tam 27 oldum.58 ile hamile kaldim geçenlerde tarttim 60.700 dum dün tarttim 59.900 olmuşum.Bu aralar almak gayet normal 6 bence çokta değil az da değil daha dikkat edersin bi seycikte olmaz.
annesi_ Birumuteses29 Bende 28 haftalık oldum 7 kilo aldım kaldım bu kiloda inşallah çok almam ya banada çok gibi geldi ama şimdiden zor nefes alıyorum valla 😄😄
Mummytobe Annesininbitanesi1 16 aralik gozukuyor simdilik ama tabii tahmini bi tarih adet tarihine gore 🥰 son kontrolde verdikleri kagitta 12 aralik gordum ama hic bilemiyorum😅
Berrycherry Gunelmahmudova doktorunuza mutlaka danışın. Bana ilk günden itibaren haftada 3 gün yürüyüş önermişti, 25. Haftadan sonra haftada 5 güne çıkardı. Doğum için oldukça faydalı hem de sırt bacak ağrınız olmuyor👌🏼
Gunelmahmudova Berrycherry tesekkur edirem 🙏🏻🌞 insallah doktor muayinem olacaq yakinda, sorarim doktorumdan
Hatice_esila Clostiridium 27de gittik 1270 gr mdı bu hafta önümüzdeki hafta şeker kontrolü için gidicem bakalım ne kadar büyümüş 🥰❤️
Guney16_Enes21 Birumuteses29 Bende diyet yapıyorum sözde. Hamur işi beyaz ekmek abur cubur yemiyorum zararlı olan hiç bişey yemiyorum kısaca ama yinede çok alıyorum anlamadım nasıl oluyor