• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

56 ile hamile kaldım şuan 16 haftalık olduk 49 um 😞

72ile hamile kaldım hala 72deyim 14haftalığız 😁

Seyda34 31+1 hamile kalmadan önce 43 kiloydum şuan 57 ahh ahhhh dertlendimm 😐😁😁

5 gün sonra

65 kilo ile başladım 37haftadayız şuan 74kiloyum😊😊

Neseli68 benim aklim almiyor bunye meselesi mi yemek yiyemediniz mi yoksa ben yemedigim zaman wc ye de cikamadim her sey yaradi

Alinmavi canım kendimden örnek vermek istiyorum. Gebelikten önce de ne yesem kilo yapıyoRdu. Artık yeter diyip yediğime içtiğime dikkat ederek 15 kilo verdim. Hamile kaldım 3-4 ay her gün kahvaltı çıkardım. Tatlı yiyince çıkardım. Sonra bulantı kusma bitti.. çevremdeki herkes sen 2 cansın ye.. ne istersin yapalım ye... aman sen çok ye. Canın istedi ye... derken bi baktım 7 kilo almışım. Artık yeter deyip yediğime içtiğime dikkat etmeye başladım hemen fark etti... aslında canım istemiyormuş herkes ye ye ye dedikçe yiyormuşum. Hayır demek gerekiyor çevreye bunu anladım!

Valla ben şuan 58 kiloyum daha da hamileligimin çok basindayim ama kilo almaktan da korkuyorum 🙊🙈😅

Burcuk şu çevre insanı deli ediyor ya bana da kalabalıkta akşam gezmelerinde ısrar etmeler yok mu yaaaa yok hepsinden bak bebeğin canı çeker bilmem ne illa hamur işi ye diye zorlamalar🤨 canımız çekse bakarız zaten dimiiiiii

Bugün 30+0 oldum. 51.5 ile başladım gebeliğe, şu an 58 kiloyum. Yani 6.5 kilo aldım. Bir ara benim de çok hızlı gitmeye başlamıştı dışardan pizzalar bilmem neler yiyip duruyordum.sonra karbonhidratı kestim. Ekmek yemiyorum. Kalsiyum tüketiyorum o da peynir, ayran ve yoğurt. Süt içmiyorum çünkü çok gaz yapıyo. Protein etten ve bakliyattan alıyorum. Saat 5-6'dan sonra bi şey yemiyorum. Arada çikolata yiyorum ama küçük küçük. Her gün meyve yemiyorum, yediğimde de yarım bi portakal yiyorum mesela, yarısını eşim yiyor. Böylelikle durdu kilo alımı. Ve bebeğim kilo alıyor güzel tarafı. En son 29+3'te doktora gittiğimde bebek 1581 gr 40 cm idi. Doktor biraz iri bi bebek dedi hatta. Yani olabiliyor kızlar iradeli davranmak lazım, o zaman oluyor. Bu arada ben hiç kusmadım ona rağmen. Ama ödem de oluşmadı bu bi şans. Bu arada eski kaşar yedim bebek kilo aldı. Muzu da kahvaltıda yedim. Yüksek kalorili gıdayı kahvaltıya saklayıp diğer öğünleri hafif geçirirseniz ya kilo almıyorsunuz ya da bu alım hızı cidden çok yavaşlıyor.

fatmanur bende 44 tüm şu an 55 im . Hep zayıfsın bebeğin de zayıf olur gelişimi yavaş olur çok ye dediler hiç öyle olmadı Allah’a şükür bizim bebek bi hafta önden gidiyor 🙂 32+6 haftalık gebeyim 55 kiloyum hamileliğim boyunca 24 haftaya kadar da ambulansta çalıştım düşük falan olur kilo olarak da zayıfım diye endişeleniyordum bazen ama hiç bi şey olmadı Allah’a şükür ne bir kanama ben bir lekelenme
          Bulantı kusma bile yaşamadım
          Allah yardım ediyor 🙂 kiloyla hiç alakası yokmuş Yani onu anladım 🙂

39dum şuan 9+6 42 kiloyum 🙂 normalde kilo alamıyordum hiç genetik bizde 🙂 bebeğim sağolsun istediğim kiloları aldırıyor 🙂