gizemgnll 39dum şuan 9+6 42 kiloyum 🙂 normalde kilo alamıyordum hiç genetik bizde 🙂 bebeğim sağolsun istediğim kiloları aldırıyor 🙂
melgimmm Ozlemr canm ilk uc ay kustum ama bole aman aman degildi sdce birz dikkt ettim bide bn hc ekmek yemedim suan bile ekmegi gnde belki bir dilim onun haricinde herseyi yedim bu durumu bnde anlamadim valla nie kilo almadim
ebruademlavin Hamilelikten önce 78 kiloydum tabi 1.72 boyum suan 36 haftalık hamileyim 89 kilodayım artık kilo alımım durdu 10 gündür sabit 89 kiloyum
Nur45 Ben 47.5 tum hamile kalmadan önce şuan 13. Haftadaym 51 kiloyum umarım bol bol kilo alırım hep zayıftım çünkü 50yi hiç gecemedm kilo almak ve geri vermek istemyrm boyumda 1.71 kaldırırım yani bi 65e kadar yolu var inşAllah
EsraBayraktar 56.5 la başladım 36+0 hafta bugün yaklaşık 68 ama kilo alımım durdu almıyorum artık ilk hamileliktede son ay almadım hatta 2 kilo verdim
Burcuk 10 kilo aldım.... bir ayda birden 5-6 kilo alıverdim. Poğaça börek tatlıdan oluyor hep bu kilolar. Yemeyim diyorm önüme getiriyorlar 🙁((( max 15 alayım diyordum 3 ay kaldı Doğuma 5 kilo kaldı sınıra
Elen 7 haftalik hamileydim 57 kiloydum şimdi 36+1 olduk 72 kilo olmusum normal mi fazla mi bilemiyorum🙈