• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

62 ile hamile kaldım puan 8 +4 64 oldum bile 😔

Merveksgn benim 7. Haftamda başladı kusmalarım 19 haftayı geçtik artık rahatım çok şükür

ebrucan çok erken olmuş kilo alımı.. biraZ dikkat et canım . Şuan Bebeğe etkisi yok o kilonun

Zuzu bende 21 haftada 3-4 kilo almıştım sonrasında birden 7 kiloya çıktı yediklerim sporum aynı olmasına rağmen :/ 24te atak yaptı kilolar. Az Sonra elimi yüzümü yıkayıp tartılacağım 62-63 görünecek gibi 60küsürdüm geçen hafta :/ dikkat etmem gerekecek. Bi de herkes 30 kilodan bahsediyor :/ bense 12-15 olarak düşünüyor hesaplıyordum

53 ile başladım 13+3 haftalık hamileyim hala 53üm 😁

Burcuk ahahahahah 😂 Ben hep 45tim ama düğün stresi derken 40 kiloya düşmüştüm ee hemen hamile kalinca 😂

dilarasrbst ne mutlu size düğünde 57den 65e falan çıkmıştım stresten dışarda yemekten.. ayrıca evlenince eşim Eve cips kurabiye pasta getire getire 68i gösterdi en son isyan ettim diyete girdim spor yaptım 15 kilo gitti ama şuan 7si geri geldi inşallah bugünden itibaren dikkat edip az kilo alacağım. Perşembe kontrol var bakalım bebe kaç kilo olmuş daha doğrusu gram

Burcuk normal de günde yediklerim adam akıllı 1kez olurdu şimdi ne bulsam yiyorum iştahım açıldı

Burcuk çok kasmıyorum ama şunu yiyim yararlı diye canım ne istiyorsa ne varsa evde

Burcuk evet canım maalesef engel olamıyorum diyetisyene falanda gittim ama listeye uyamıyorum canım fazla tatlı istiyor daha fazla dikkat etmeliyim 😔

64 le hamile.kaldım 16 haftalık olduk 64 um halen 😊