• Hamile başlamadan kaç kiloydunuz suan kaç hafta kilosunuz ☺️

GizemDoan çıkar bebeğim benimde hiç yoktu şuan 21. Haftadayım hem kahverengileşti hem çıkmaya başladı büyüyor o gebeliğin sonuna doğru süt doldukça büyüyecek merak etme güzel düşün güzel olsun en güzel besin bebek için anne sütü o yüzden inşallah sütün olur emzirirsin

Seyda34 23 haftalik gebeyim 52 kiloyla hamile kaldım bulantidan dolayı 50 ye düştüm simdi 57 kiloyum 7 kilo aldım 😊

Toprakparss amin insallah canım seninki de emenlerden olur hayırlısıyla sağlıkla kucağımıza alırız miniklerimiz 😍

ErvaVeBebegi 😊😊😊siz kaç kilo aldınız ki , önemli olan bebişlerin sağlığı kilo verilir nasıl olsa 😊

Seyda34 68 ile hamile kaldım şuan 73kiloyum 19+2 deyiz 😍

34.haftadayiz 71 le hamile kaldım su an 86 yim bebeğimde iki hafta önde kilo olarak bakalım kaç ile tamamlayabilicez 😂😂

16+4 haftalığım 55 kilo idim şimdi 58😒 Çok mu ya

ErvaVeBebegi Aynen öyle 😊 Mide bulantısı yaşarsanız kilo alımı duruyor zaten 🤢

Seyda34 46 kiloydum ,5 ay once şuan 48,3 17+3 deyiz

Seyda34 Hamile kaldığımı öğrendiğim gün 98 kiloydum şu anda 91 kiloyum. Herkes kilo alıyor ben bu hamileliğimde kilo verdim. 2. HamileligiHamileligim 1 prensesim var birde prensim olcak allah'ın izniyle inşallah.26+4

GizemDoan bak ilk hamileliğim de benim de hiç göğüs ucum yoktu.... Ama bebek doğduktan sonra emzire emzire çıktı. Şimdi 3.cü gebeliğim kendiliğinden büyüdü ve çıktı canım. Merak etme hiç sorun olmaz inşallah 😊