• Gündem
  • Haberlerden korkan hamişler birbirimize destek olalim🌼

Ben ilk aşımı yaptırdığımda hamile olduğundan haberim bile yoktu daha bir haftalık falandı galiba ve 2.dozu yaptırmaya korkuyorum bugün haberlerde izledim 28 yaşında genç 8 buçuk hamile bir bayan koranadan hayatını kaybetmiş aşı olmadığı için bebeği sezeryan la almışlar kadın aşı olmak istemiyormuş bebeğe birşey olur diye onu duyunca daha çok korktum

Sedamamiasya bende delta varyantı geçirdim 1 ay olacak karamtinam biteli 33 haftadayim asi olsammi olmasammi kararsızım çok doktora sordum daha sende antikor vardır 3 ay dediler .. bazısı ol dedi . Ama olursam kan sulandırıcı olmam lazjm . Kanım 6a düşmüş ona kan serumu aldım sanırım antikor testi vereceğim bakalım inşallah yüksek çıkar

Shnern antikor testini nerde vereceksiniz bende geçirdim bende vericem ama nereye veriliyor bilmiyorum test yapan yere sordum biz almıyoruz dedi

Biontech aşımı doktorum önleri olma olma dediği için biraz erteledim.okullar acıldı alelacele 22.haftamda aşımı oldum ,bir hafta sonra okuldan korona kaptım .aşı olmasaydım daha ağır atlatacağımıdüşünüyorum.şuan 24.haftaya başladık testim poİtif cıkalı 7 gün oldu !!! Sıkıntılarım var biraz ama genel olrak iyiyim

Kendi doktorum önermemesine rağmen haberlerden korkarak ben aşımı 35. Haftam da oldum ve tetanozdaki kol ağrısı kadar ağrım oldu onun dışında hiç bir yan etki görmedim
          geciktirdiğim için pişman oldum ama olsun herkese tavsiyem aşınızı ihmal etmeyin arkadaşlarım🌸🌸

Medid06 özel hastaneler yapıyor arayın bı ben sordum 300 TL dediler devlette yok çünkü sizin ne kadar oldu geceli

Benim penisilin ve bir çok ilaca alerjim var olmasına rağmen vuruldum korkma zamanı değil arkadaşlar aşımizi olalım Allaha sığınalım kalbimizi vesveseden uzak tutalım Aşı olduktan sonra da Aşı olduğumuzu sürekli dilimizi pelesenk etmeyelim ben öyle yaptım çok rahattım hamileyim hasta değiliz elhamdulilah:)

Eminee71 benimde 37. Haftada 2.doz olmam lazım ama doğuma denk geliyor doktorum doğumdan 1 ay sonra vurdur dedi. Ondan sizede sormak istedim. Teşekkür ederim 🙏🏻