Fundish tek doz olmakda etkiliyo mu yani hafifletiyomu acaba merak ediyorum
Haberlerden korkan hamişler birbirimize destek olalim🌼
Eminee71 bende olmak istiyorum kesinlikle 15 16 haflara geliyim diyorum
Milkshakee evet ilk dozumu oldum
Eminee71 2.dozu doktorunuz ne zaman önerdi peki?
Sedamamiasya ben hafif geçirdiğimi düşünüyorum.ilk 3 gece cok eklem ağrım oldu ama şuan normal grip gibiyim
Milkshakee ikinci dozum doğumdan sonraya sarkıyor inşallah o zaman vurulacağım 😊
Benim penisilin ve bir çok ilaca alerjim var olmasına rağmen vuruldum korkma zamanı değil arkadaşlar aşımizi olalım Allaha sığınalım kalbimizi vesveseden uzak tutalım Aşı olduktan sonra da Aşı olduğumuzu sürekli dilimizi pelesenk etmeyelim ben öyle yaptım çok rahattım hamileyim hasta değiliz elhamdulilah:)
Eminee71 benimde 37. Haftada 2.doz olmam lazım ama doğuma denk geliyor doktorum doğumdan 1 ay sonra vurdur dedi. Ondan sizede sormak istedim. Teşekkür ederim 🙏🏻
Serekal Cok güzel enerji verdi bana mesajınız, ben de ilk dozu oldum 2. Dozu bekliyorum. Şifa olsun hepimize inşallah
Mermaiddd haber doğruda insanları öfkelendirmek istemiyorlar çocuğun aşı kartında yazılmış açıklama kısmına yanlışlıkla yapılmıştır diye belirtilmiş aile Twitter da avukatları aracılığıyla dile getirdi
Sedamamiasya nasıl bir korkuysa annem aradı kızım kızmazsan bir şey soracağım diyor haberlerde gebe haberleri çoğaldı aşı olacak mısın vs diyor kadıncağız
Merhaba aiı olup sonrasında bebeğinde bir sıkıntı yaşayan oldu mu bende 34+4 haftalığım kararsızım
Arzuaksumom anladığım kadarıyla bir tane çocuga yapılmış yanlslikla ama adam sanki her doğan çocuğa yapılıyormuş gibi lanse ettiği için tutuklandı yani halkı galeyana getirmeye çalışıyor.
Sedamamiasya ben ikinci aşıyı olduğumda hamileliğimden haberim yoktu bir sorun yaşamadım.
Bende 2. Dpzumu olucam inşAllah
Mermaiddd bir çocuk değil ne yazık ki🤦🏻♀️ ya canım aşı muhtarlıklara kadar düştü yan etkileri bilinmeyen bir aşı nasıl muhtarlık binasında yapılır ki acil bir durumda nasıl müdahelede bulunacaklar benim arkadaşımın dili şişti nefes alamadı 15dk içinde gerçekleşti