Sedro Veraninannesi ilki kalp atmıyordu ikincisini hemen düşündük o da tutunamadı. Bu planlı değildi çok bakalım hayırlısı
Ftsclskn Sedro Bende aynı şekilde 2 düşük yaptım . Kan Sulandırıcı ve Protestan kullandı , şuan 22 haftalık olduk. Pozitif düşünün, doktorunuzun tecrübesi ve bilgisi çok önemli; söylediklerine uyarsanız herneyse güzel gider Allahtan bişey olmazsa .🙏🏻
Ervasl Ftsclskn kan sulandırıcıyı neye göre verdi doktorunuz pıhtılaşma testi yaptırmış mıydınız 2. Düşükten ne kadar sonra hamile kaldınız
Merve1200 Sedro inşallah birşey olmaz ben de düşük yaptım ama kese vardı çoçuk yoktu tabi ve şimdilik yine hamileyim ve kanamam oldu yine ama az oldu kesenin araka tartından kan izlenmezi var ondan ilaç kulanıyorum geçer bunlarda elbet nasip de varsa emin ol olur nasip kısmet herseye sakkına canını sıkma üzütüye hiç gelmez sitrest yapma
Yenibirannee Burcu-2910 ya hamile misiniz sizi burda cok görüyordum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cok mutlu oldum yazmak istedim
Htclgl Sedro Bende iki düşük yaptım birincisinde normal dediler ikincisinde iyi bir doktora gittim ve genetik teste baktılar kan pıhtılaşması çıktı şimdi 16 haftalık hamileyim her gün ecopirin ve oksapar iğne kullanıyorum şimdilik herşey yolunda bakalım Allah herkese evladını kucağına almayı nasip etsin. Biran önce test yaptır ama mutlaka kan pıhtılaşman varsa sürekli düşük yaparsın
Sedro Htclgl ben başladım sulandırıcıya gebeliğimden şüphelendiğim gibi. Ama döllenmeden 1 hafta sonrasına denk geliyor muhtemelen ondan dolayı korkuyorum bakalım
Beyzaa_Nur Htclgl bende ilk 2 bebeğimi bir düşük bir kürtaj oldu kan pıhtılaşma varmış hamile kalana kadar aspirin kullandım öğrenir öğrenmez iğneyle başladık aspirin de atıyorum 8+2 olduk biran önce kucağıma almak istiyorum çok korkuyorum aynı şeyleri tekrar yaşayacam diye
Gizemmm12 Sedro İlkinde 8 haftalıkken kalbi durmuştu ben de senin gibi düşündüm hemen yerini doldurmak istedim 1 adet gördükten sonra hamile kaldım onda da hastanede düşük yaptım içerde 2 parça kan pıhtısı kalmış canlı canlı kürtaj oldum doktor onu alırken benim kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldığımı bilmiyordu nöbetçi doktordu diğerinin üzerine hemen hamile kalmışsın rahim duvarın kalınlaşmış bebek o yüzden tutunamamış demişti
Htclgl Sedro hiç korkma canım bana doktorum keseyi gördükten sonra yani hemen hemen 5. Haftadan sonra başlattı
Sedro BrsnAy27 bunu duyduğuma çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 kalp atışı için gideceğim ama çok korkuyorum.
zeynnn5441 Ebru1908 Benimde ilk hamileligimde kalp atisi durdu kürtaj oldum doktorum kan sulandirici hap verdi inşallah herşey yolunda gider insan hep korkuyor bisey olacak yine diye
Ebru1908 zeynnn5441 evet bu korku hep oluyor maalesef ki ama kendinize şunu diyin hakkımda hayırlısı böyleymiş demek ki ben hep kendime bunu dedim bu hamileliğimde de içimde hep bir kuşku var ama zamanla yenerim diye düşünüyorum içinizi ferah tutun Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşAllah 🙏🏼 ❤️
Selin_34 Sedro Ben yaşaadım. 2 kere düşük yaptım sebepsiz. Daha sonra tekrardan hamile kaldım öğrendiğim günden itibaren coraspin kullanıyorum 28. Haftama geldim çok şükür😊
Fatosduzgun55 Sedro 2 düşükten sonra iğne ve coraspirinle çok şükür oğlum doğdu suan 22 aylık. 💙 Ve ben 2.ye hamıleyım bundada iğne kullanıyorum 22haftasına giren bir oğluş daha geliyor şimdilik bir sıkıntı yok.. hayırlısıyla kucagınıza alın inşallah iyi düşünün iyi olsun💕
prensesannesiiiiii Sedro ilk hamilelikte 8 haftalık kontrole gittiğimde kalp atışı yok dediler kürtaj oldum şimdi yine hamileyim kan sulandırıcı ilaç kullanıyorum 21+5 olduk elhamdülillah 😍🤲
Htclgl Beyzaa_Nur korkuyu ne kadar bastırmaya çalışsakta içimizde hep olacak gibi bnde de var olabildiğince düşünmemeye çalılıyorum sonunda iki kez aynı kötü şeyleri yaşadık ve çok zordu Allah bir daha yaşatmasın inşallah 🙏🏻
poyrazinannesi3547 Sedro benimde 2 düşük vardı 5 haftalıklardı şuan çok şükür tekrar hamileyim 24 haftalık olduk Rabbim sağlıkla kucaklarımıza almayı nasip etsin inşallah kimseye evlat acısı vermesin bende hep korku endişe var ister istemez