ENK Burcu-2910 ben bir boş gebelik geçirdim ve şuan tekrar hamileyim hep iki katır artıyordu ama bugün ilk kez sadece 404 ten 554 olmustu ve doktorum sağlıksız gebelik dış gebelik olabilir dedi yarın ultrasonla bakılacak buda sağlıksız veya dış gebelik olursa genetik test kan pihtilasmasi için de test yaparlar mı
Burcu-2910 ENK evet evet yaparlar canım devlet hastenesine git kaç tane dusugun olduğunu söle yani sağlıksız gebeliğin genelde 3 TEM asagı diyince yapmıyorlar ama sen yalandan da olsa 3 de yapsınlar canım sonuç 1 ayda falan çıkıyor en azından bidaha ki gebelikte igne kullanırsın tedbir olur
Beyzaa_Nur ENK ben 2. Bebeğimde kürtaj oldum istedim genetik test devlet hastanesi yapmadı bende özele gittim allahtan gitmişim kan pıhtılaşma çıktı bebek olana kadar aspirin kullandım şimdi hem aspirin hem iğne kullanıyorum
Burcu-2910 Yenibirannee yaaa maşallah 🧿 rabbim sağlıkla büyütmeyi nasip etsin p günleri görmek bize de nasip olsun annelik nasıl guzel gidiyor mu alıştınız mı birbirinize
20_yesm Sedro benimde ilk bebeğim düşüşle sonuçlandı ama şuan 5 aylık hamileyim kafandan o düşük hikayeni sil at sürekli tekrar böyle olacak gibi düşünme her zaman pozitif ol. Sağlıklı bir bebek olduktan sonra Allah sağ salim kucağına almayı nasip eder. Ama stresi hayatından uzak tut. Birde ben beslenmeme çok özen göstermiştim. Cips kola Sosis Sucuk işlenmiş bütün gıdaları hayatımdan en azından 3 aylık süreçte çıkarmıştım. Hayırlı olsun bebeğiniz 😊
Yenibirannee Burcu-2910 aminn insallah Rabbim her bebek isteyenin kucagini doldursun inşallah harika bisey evet uykusuzluk cok yoruyor ama kokusunu cekince geciyor hersey 😇 darisi size 💞💞
ENK Burcu-2910 aynen öyle canım çok teşekkür ederim psikolojik olarak yoruldum birdaha ki de sağlıksız olur diye korkuyorum o yüzden yapılması gereken ne varsa yapılsın istiyorum tedbir amaçlı
Burcu-2910 ENK genetik bölümüne randevı almak biraz zor ben kadım doğuma gittim randevı alarak durumu anlatım o benı yönlendirdi
ozgei Sedro evet ciddi birşey çıkmadı, bebekten kaynaklıdır dediler, 6. haftada gelişimi duruyordu hep, genelde bu haftalarda bizim yüzümüzden değil bebek yüzünden kayıp oluyormuş, ikinci bebeği genetik incelemeye gönderdik gerçekten de öyle çıktı
Selisce Benim ilk hamileliğim yolk sac büyümüş bebek küçük kalmış kalbide atmadı hiç kese bozulmuştu 2 gün önce kürtajla sonlandırıldı 9+2 ydim psikolojik olarak düzelemeyeceğim sanki bi daha aynı şey olur diye düşünüyorum sürekli kan sulandırıcı mı kullanmak gerekiyodu üç doktor da hiçbişe demedi normal olduğunu söylediler
Canannaydinn Selisce seni cok iyi anliyorum üzülme ilkin acisi baska oluyor sagliksizmis demek ki rabbim en hayirlisi versin bende yasadim ama simdinbir kizim var allah bu guzel duyguyu sanada yasatcak ama aklina sahip cik kendi doktorun kendin ol
ozgei Sedro gebelik düşünmeye başlayınca aspirin başladık, gebelik olunca da iğne başladık benim içim rahat etsin diye🙈bir süre sonra kestik, aspirini de 34. hafta başında kestik şu anda birşey kullanmıyorum
Cns_33 Sedro benmde 2 düşük sonrası kanımda az pıhtılaşma vardı oscapar kullandım hamıle kaldığım zaman sonuç suan ayağımda sallıyorum uyusun dıye darısı basına ınsallah stres olma hersey guzel olcak 🥰🙏🏻
Sedro Cns_33 çok teşekkür ederim umut oldun 🌸🌸 peki hamile kaldığını öğrenince mi sulandırıcıya başladın?
Gizemmm12 Sedro İlkinde 8 haftalıkken kalbi durmuştu ben de senin gibi düşündüm hemen yerini doldurmak istedim 1 adet gördükten sonra hamile kaldım onda da hastanede düşük yaptım içerde 2 parça kan pıhtısı kalmış canlı canlı kürtaj oldum doktor onu alırken benim kürtajdan ne kadar süre sonra hamile kaldığımı bilmiyordu nöbetçi doktordu diğerinin üzerine hemen hamile kalmışsın rahim duvarın kalınlaşmış bebek o yüzden tutunamamış demişti