Sedro Benim 2 düşüğüm oldu. Şu an tekrar hamileyim çok korkuyorum test de vermedim kan sulandırıcıya başladım. Benim gibi yaşayan var mı?
gbyalcin Sedro bilgim yok, üstte kalsın diye yazıyorum İnşallah sağlıklıdır bence bi an önce testinizi verin 🤲🏻😊
Ebru1908 Sedro 1 kere kürtaj oldum kalp atışı durdu şimdi yeniden 6+2 haftalık hamileyim ve çok şükür her şey yolunda şuanlık bende çok korkmuştum ilk öğrendiğimde nasıl olur diye içini ferah tut bende hala kan sulandırıcı kullanıyorum
Minnakkurabiyeveannesi27 Sedro kuzum genetik testini ihmal etme ileri derece de olabilir kan pıhtılaşmasi o yüzden biran önce yaptır
Burcu-2910 Sedro benımde iki defa kaybım oldu ve suan bende hamileyim yeniden kan sulandırcı kullanıyorum rabbim yüzümüze baksın canım inşallh tevekkül edeceğiz evet zor biliyorum hep insanın aklında ama dua edeceğiz sürekli
zeynnn5441 Ebru1908 Benimde ilk hamileligimde kalp atisi durdu kürtaj oldum doktorum kan sulandirici hap verdi inşallah herşey yolunda gider insan hep korkuyor bisey olacak yine diye
Ervasl Ebru1908 doktorunuz mu verdi kan sulandırıcıyı ne zamandır içiyorsunuz neye göre verdi doktorunuz kan sulandırıcıyı
Sedro Minnakkurabiyeveannesi27 yaptırmaya gidecektik ama o arada hamile kaldım. Sulandırıcıya başladım hayırlısı artık
Yasasinanneolmak İki düşük yaptım, üçüncüye hamileyim 27 haftalık olduk ben de kan sulandırıcı içiyorum. Size tek önereceğim çok iyi bir doktora gidin ve sürekli dinlenin.
Ervasl Yasasinanneolmak İstanbul’da mısınız önerdiğiniz bi doktor var mı bende 2 düşük yaşadım yeni kürtaj oldum genetik test yaptırdınız mı
Yenibirannee Burcu-2910 ya hamile misiniz sizi burda cok görüyordum Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin cok mutlu oldum yazmak istedim
ENK Burcu-2910 ben bir boş gebelik geçirdim ve şuan tekrar hamileyim hep iki katır artıyordu ama bugün ilk kez sadece 404 ten 554 olmustu ve doktorum sağlıksız gebelik dış gebelik olabilir dedi yarın ultrasonla bakılacak buda sağlıksız veya dış gebelik olursa genetik test kan pihtilasmasi için de test yaparlar mı
Skl78 Sedro benimde 2 düşüğüm oldu … şuan hamileyim kan sulandırıcı iğne ve coraspirin kullanıyorum . Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşalalh 🤲🏻
Yasasinanneolmak Sedro genetik testlerden bahsediyorsaniz hayır yapacak fırsatım olmadan hamile olduğumu öğrendim. Doktor hamilelik var diyince hemen başlatmıştı.
Ebru1908 Sedro evet bugün gittim çok şükür duyduk kalp atışını kan sulandırıcıyı ilk kontrole 5 hastalıkken gittiğimde doktorum söyledi o şekilde kullanmaya başladım
Sermec27 Sedro bir kürtaj 1 ölü doğum sonrası oğlumu sağlıklı bir şekilde kucağıma aldım Rabbım kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲
Sedro Ebru1908 Allah kucağınıza da almayı nasip etsin 🙏 daha önceki düşüklerinizde kalp atışını duymuş muydunuz?
Ebru1908 Sedro Sedro amin inşAllah 🙏🏼 evet ama çok zayıftı doktor ya duracak yada yeni atmaya başlıyor dedi 3 gün bekledik tekrar gittik ama kalp atışı durmuştu maalesef ki hayırlısı böyleymiş tabi
BrsnAy27 Sedro hersey Allahtan canım nasibi varsa oluyor. Bol dua et Allaha. Bende ilkinde kürtaj oldum ikincisinde düşük yaptım smdi 3.ye hamileyim çok şükür yolunda hersey 🌸 3.hamileligim de hiç bisey kullanmadım kendi haline bıraktım vücudumu çok şükür oldu
Sedro BrsnAy27 bunu duyduğuma çok sevindim. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🌸 kalp atışı için gideceğim ama çok korkuyorum.