Tunammm elfmoom Bizde yaa bittiğine çok üzüldük 🤣 Atlas Eymen Barın Batı Yankı bide bunlar var söylemedilerse benim oğlumun adıda Tuna ne bilim fikir olsun isim en zorlandığımız şeydi 🤣
gbyalcin elfmoom evet bizim de çok hoşumuza gitmişti ama kızımız oluyo 🤭 kahraman savaşçı demek bu arada. Hem de Türkçe olması bizi çok cezbetmişti 😂
elfmoom Marmaraa hımmm hoş evet 🥰 bakalım eşim ne düşünecek hayır ne desem beğenmiyor 🤷🏼♀️ kendi önerisi de atilla ege vs 😂
Busramnida elfmoom Bende şu sebepte ötürü caydım gibi herkesin içinde bana özendi beni kıskandı gitti aynı ismi koydu demesinden korkuyorum ama işte kime neyi nasıl inandırabilirsin ki 🤦🏼♀️😔 o yüzden başka isimlere yöneldim ama içimde kaldı gibi
Zu_leyha elfmoom Biz semih yada ali eren koymayi düşünduk ama farklı olarak duyduklarim uraz,gencer,kaan,ensar,mirza,tuğra,ayaz,ülkü,halit,meriç,melik,olcay….
Tuba1453 elfmoom Musab, Duha, Zeyd, Kayra, Asaf .. Biz Musab Zeyd koyacağız Allah nasip ederse Zeyd her an değişebilirde..
efelettin elfmoom ikincisi erkek olsaydı Aybars ya da Barlars istiyoduk. Baturalp’te değişik bi isim.
elfmoom gbyalcin ya ben zaten Öztürkçeye bayılıyorum🙏🏻 benim yeğenimin adı Göktürk diğeri Atahan🥰 ben de önceden Börte Kağan koymak istiyordum da 🤷🏼♀️
hepoyleolurzaten elfmoom Bizim oğluşa arkadaş geliyor desene 🤭 Hayırlı olsun Elifim 👶🏻💙 Hiç aklımda öyle değişik bir isim yok ama sevdiğim isimlerden Batur var, Aren de olabilir 😌
elfmoom hepoyleolurzaten yaaa canımm arkadaşımm eveet🥰 çok teşekkür ederim🙏🏻🥰 bunları da hemen söyleyeyim eşime, zor beğeniyor