elfmoom KubraAydin yaa hadi inşallah öğrenirsiinn🥰 aslında ense kalığınlı ve burun kemiğinden anlaşılıyormuş
elfmoom Civcivim000 hemde çoookkk🥰 biz mustafa kemal koyacaktık. eşimin yengesi hevesimizin içine etti.."
elfmoom Civcivim000 yok, ezik ezik nasıl isimler koyuyosunuz biraz geliştirin kendinizi dedi. hayır bundan daha güzel bir isim var sanki de..
Busramnida Civcivim000 Bu durumu ben yaşadım görümcem kıskançlıkla koydu benim koyacağım ismi 🤦🏼♀️😔 ben de değiştirmek zorunda kaldım ama işte….. bende koysam mı diyorum bilemiyorum 🥺
Marmaraa elfmoom Dizi sanırım pek bilmiyorum ama 😄 Bana gelen önerilerden Sarp, Kıvanç, Batı, Atlas, Deniz, Denizer, Okyanus. Tabi benim eşim hepsini sildi listeden. Deli olacam 😂
lunam elfmoom Bizim daha cinsiyet belli değil ama aklıma geldikçe yazıp listelemiştim hem kız hem erkek isimlerini 🙈😁 senle de paylaşayım. Pamir Bulut Atlas Selim Rüzgar Toprak Asil Bartu Doruk Meriç Gökalp Noyan Tuna Aslan Poyraz
elfmoom Busramnida koysa da ben koyardım. sadece sürekli çocuğuma bu isim hakkında ileri konuşacağı için koymuyoruz
Busramnida elfmoom Bende şu sebepte ötürü caydım gibi herkesin içinde bana özendi beni kıskandı gitti aynı ismi koydu demesinden korkuyorum ama işte kime neyi nasıl inandırabilirsin ki 🤦🏼♀️😔 o yüzden başka isimlere yöneldim ama içimde kaldı gibi