Semy elfmoom Iraz , Arın bunlar geldi aklıma ilk önce 🌸 Bende Aybars koyacağım 💙 Belki birini beğenirsiniz 😊 Birde Mehmet Akif’e bayılırım🥰
elfmoom gbyalcin ya ben zaten Öztürkçeye bayılıyorum🙏🏻 benim yeğenimin adı Göktürk diğeri Atahan🥰 ben de önceden Börte Kağan koymak istiyordum da 🤷🏼♀️
gbyalcin elfmoom yaa değil mi 😍eşimle bende de Türkçe olsun takıntısı var o yüzden çok zorlanıyoruz şimdi kıza isim bulmakta 😂
efelettin elfmoom ikincisi erkek olsaydı Aybars ya da Barlars istiyoduk. Baturalp’te değişik bi isim.
Tuba1453 elfmoom Musab, Duha, Zeyd, Kayra, Asaf .. Biz Musab Zeyd koyacağız Allah nasip ederse Zeyd her an değişebilirde..
tevhidebrt elfmoom benim oğlum olursa mustafa ege koymayı düşünüyorum ama bu sadece bi düşünce daha hamileliğin başındayım.
elfmoom hepoyleolurzaten yaaa canımm arkadaşımm eveet🥰 çok teşekkür ederim🙏🏻🥰 bunları da hemen söyleyeyim eşime, zor beğeniyor
hepoyleolurzaten elfmoom Bizde çok kararsız kalmıştık kuzum 🤷🏻♀️ Kızımız olursa ismi şu olur diye kararlaştırmıştık ama erkek bebek ismi bulmakta çok zorlanmıştık. Aslında Mustafa Kemal çok isterdik malum soyisimimiz 😅 Ata da karar verdik bizde. Bir isim daha bulduk içimize sinen Arın Ata oldu oğluşumuzun ismi 🥰💙
Tunammm elfmoom Bizde yaa bittiğine çok üzüldük 🤣 Atlas Eymen Barın Batı Yankı bide bunlar var söylemedilerse benim oğlumun adıda Tuna ne bilim fikir olsun isim en zorlandığımız şeydi 🤣
gbyalcin tevhidebrt Gülceyi ben çok istemiştim başta sonradan içime sinmedi nedense 😅 şimdi Masal düşünüyoruz ama tam onu da sindiremedim böyle. Hayal diye de yeğenim var çok severim o yüzden hayal ismini de 😊 teşekkür ederim
elfmoom hepoyleolurzaten çok tatlı olduğunu söylemiş miydiimmm🤭🤭🥰 ben de Mustafa Kemal istiyorum da eşimin yengesi demediğini bırakmadı hevesimizi kırdı