Hayattumutt NurayO kullanıyorum,tüp bebek tedavisi gördüğüm için,transfer sonrası hem göbekten iğne yapıyorum ve hemde progesteran kullanıyorum
Kilicbebek anneoluyorum27 o haftalarda krnın olmamsı mümkün değil ki ben 26 haftalığım hala birşey yok sadece sertleşti minik bir çıkıntı oldu😂😂
deletedmom87894 Eliifkc Eliifkc alla allah ben 1 ağıstos son adet günüm bende 7 haftalığım senin daha fazla olması gerekmiyormu
Eliifkc deletedmom87894 daha fazla olması gerekiyo benim hesaplamama göre 9 haftalık olması lazım ama geride gidebiliyomuş ultrasonda
Merve3344 Mminikmucizemmm kesinlikle katılıyorum 17 haftalık hamileyim nerdeyse geceleri hiç uyuyamiyorum
Skaymak anneoluyorum27 bende 6 yıllık evliyim ikinci hamileliğim ilk bebeğim 15 aylık bu minnoş 5 haftalık hepsi sağlıkla gelsin 🙏🏻
Skaymak NurayO bence insan ilkinde yaşadıklarını unutuyor bende senin gibiyim ikinci bebeğim herşeyi yazıp araştırıyorum 🙈
NurayO Fatma_6868 bende onu kullanıyorum valla. Hiç aklıma gelmezdi. Bi kere kalbi durduğu için. Kürtaj oldum. Bu hamileliğim riskli aynı şeyler olmadın diye aynı ilacı verdi
Senaoztrk Fatma_6868 Fatma_6868 bende mesela başından beri kullanıyorum gece yatmadan 1 kere koruyucu olarak verdi doktorum inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur seni brakmaz annesi bol bol dinlen hiç kalkma imkanın varsa rabbim yardımcın olur inşallah 🤲🤲
Mom87897 anneoluyorum27 15. Haftadan selamlar 🥰 benim göbüş çıktı biraz. Ama gören hamişe zannetmez kilolu zanneder. Tam o evredeyim😂
oglusumbenimcanm Bende yeniyim 6+1 bende başta çok erken ya istemiyorum ki falan dedim şimdi şükürler ediyorum her gün ❤️