gamzeli27 anneoluyorum27 Merhaba güzel anneler bende dün hamile olduğumu öğrendim daha yolun başındayım ve ilk hamileliğim 🥰4 haftalık rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin. Çok fazla mide yanması ve ağrısı yaşıyorum 🥺
Sarikan93 Prenceees6 kese 6. Haftada belli oluyor diye biliyorum canım bende tüp bebekle hamile kaldım şuan 4. Haftamız doktorum 6. Hafta keseyi görmek için gel demişti bana
Kayicesinem anneoluyorum27 canım bence hemen hastaneye git benimde yüksek çıkmıştı ona göre ilaç başlıyorlar bebekte zeka geriliği yapıyormuş
NurayO Senaoztrk Allah kucağına almayı nasip etsin 🙏6 ay önce hamile olduğumu öğrendim. 6 haftalıktı gittiğimde doktora kalp ritmini gördü kalbi atıyo kese sağlıklı dedi. Kan verdim 8 haftalıktı tekrar gittim. Kalp atışı yok dedi. Gelişimi durmuş 6 haftalıkken. Şimdi 6 haftalık hamileyim ve tekrar aynı şeyleri yaşamaktan korkuyorum stres yaşıyorum. Bu arada ben çalışıyorum acaba evde dinlensem daha iyi olur mu diye düşünüyorum. Doktorum haftaya gel kalp atışını duymamız gerekiyor dedi. Bu arada 2 buçuk yaşında ballı kokmalı bi prensesim var. Bu süpriz oldu. ☺️
Senaoztrk NurayO rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah hep pozitif düşün aklıma kötü şeyler getirme ben öyle yapıyorum o bı kere öyle oldu diyorum ama bu sağlıklı olcak inşallah inaniyorum diyorum mutlu oluyorum sende. Aklına kötü bisy getirme bidaha olmayacak inşallah rabbim kimseye düşük yaşatmasın inşallah 🤲🤲🤲
Eliifkc deletedmom87894 evet gittim 22 temmuzdu son adet günüm ama doktor 7 haftalık olduğunu söyledi
deletedmom87894 Eliifkc Eliifkc alla allah ben 1 ağıstos son adet günüm bende 7 haftalığım senin daha fazla olması gerekmiyormu
NurayO Senaoztrk amin canım🙏 Rüyama bile giriyor ☺️ Kalp atışını duyuyorum. Tecrübeli olmama rağmen interten kaç haftalıkken kalp atışı duyulur diye araştırmalar yapıyorum.
Fatma_6868 Senaoztrk amin ya benm şuan düşük tehlikem var çok korkuym ya bişey olursa die rabbim kimseye düşük yaşatmasın 🤲🙏🙏
Fatma_6868 Myssrblgn ayn önmli ama geçen fün acile gittim bana diyr parmak kadar cocuk için vitamin içilmez die kadın doğum uzmanı olcak işmi şu ya kendi doktoruma dedim olmaz iç sen dedi devam ediyrm içmeye
Skaymak NurayO bence insan ilkinde yaşadıklarını unutuyor bende senin gibiyim ikinci bebeğim herşeyi yazıp araştırıyorum 🙈
Hayattumutt 4 hafta 1 günlük gebeyim,henüz daha kese görmedik,haftaya çarşamba günü için randevu verdiler😇
Senaoztrk Fatma_6868 Fatma_6868 bende mesela başından beri kullanıyorum gece yatmadan 1 kere koruyucu olarak verdi doktorum inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur seni brakmaz annesi bol bol dinlen hiç kalkma imkanın varsa rabbim yardımcın olur inşallah 🤲🤲