Edaa0707 Prenceees6 Kuzum bende 4 haftalıkken gittim normal ultrasondan görülmedi vajinal muayene ile görüldü
Hayattumutt NurayO kullanıyorum,tüp bebek tedavisi gördüğüm için,transfer sonrası hem göbekten iğne yapıyorum ve hemde progesteran kullanıyorum
Buse-kels34 Nurciv insallah birbirimize dua edelim keseyi görüp kalp atışını duyarız sağ salim kucağımıza alırız sağlıklı sıhhatli insallah
Senaoztrk Fatma_6868 Fatma_6868 bende mesela başından beri kullanıyorum gece yatmadan 1 kere koruyucu olarak verdi doktorum inşallah bebeğin sana sımsıkı tutunur seni brakmaz annesi bol bol dinlen hiç kalkma imkanın varsa rabbim yardımcın olur inşallah 🤲🤲
Fatma_6868 Senaoztrk amin inş yatıyrn bkm ama hap yan etki yaptı galiba şimdi tekrar özele gidecem ya vallaha sıkıntı
minikayak2-6 deletedmom87894 benimde 31 Temmuz sat, 7+2 olduk bugün. Kızlar bende mide bulantısı falan yok şükür ama iki gündür sanki göğüslerimdeki ilk zamanlardaki hassasiyet yok,azaldı gibi sertliği biraz indi yumuşadı gibi geliyor sizde ne durumda?
Ema5 minikayak2-6 ben de 6+4üm ve göğüslerim sönmüş gibi hissediyorum, ancak dokunduğumda çok az bir hassasiyet oluyor ama kesinlikle azaldı. Bulantı veya kusma bende de yok. Sanırım herkes çok başka yaşıyor belirtilerini. Hepimiz sağlıkla kucaklayalım bebeklerimizi 🌸
NurayO Fatma_6868 bende çok fazla olmadı arada bazen oluyo ama bende halsizlik ve uyku yapıyor çok fazla
Meryemcelikaliyeva anneoluyorum27 17+2 bizde daha yeniyiz ama bilmek istediğin ne varsa yardımcı olurum 😊bu arada hayırlı olsun Allah Berk elden versin
minikayak2-6 Meryemcelikaliyeva merhaba bende 7+2 olduk bugün 2 gündür göğüslerimde ilk zamanlardaki hassasiyet azaldı gibi geliyor o sertlik gitti biraz yumuşadı gibi hissediyorum sizde nasıldı
NurayO minikayak2-6 kan sonuçlarımı gösterdim o arada muane oldum ulturasonda gördü doktor. Biz kanama olmadan anlamayız.
Meryemcelikaliyeva minikayak2-6 ben zaten ilk hamile olduğumu göğüslerimden anladım aşırı hassastı dokunamıyordum şu an öğle değil canım daha rahatsın tabii bazen oluyor ama ona da artık alışıyorsun
Zehraspl anneoluyorum27 tebrik ederim canim bende 1q haftalığım 2. Gebeligim ama inan sanki ilk gebelik gibi acenilestim ilk gebeligimde olmayan hersey bu gebeligimde var 🤣
Sultan_44 Berrasirin hayırlı olsun canım aynıyız . Benim düşük tehlikem var sende öyle bir şey var mı?
Berrasirin Sultan_44 sagol canim ..benimde kanamam oluyor tehlike var demedi doktorum ama cook dikkat etmem gerektigini soyledi