Yamanne Ece003 ikinci gebelik 17+2 haftalığız bugün akşam ilk defa hissettim ama elim karnımda bekliyordum hareket halinde olsam hissedilmezdi🌸 ilk gebelikte daha geç hissettim👍
Yamanne Ece003 şuan küçük benimki narince içeriden dokunma gibi bir his💕içeride farklı birşeyler olduğunu net anlarsınız oan geldiğinde🙏🏻 Az kalmış sizinkide sağsalim kendini belli eder yakında inşallah
Mltm07 Ece003 zayifsaniz daha erken ben 16 da hissettim simdi 21+4 uz 1 haftadir disarda hissediliyor videoda gozukuyor tekmeleri özellikle elma yiyince
sevgisari Ece003 ben 21.haftada net hissettim ama kişiden kişiye göre değişiyor kesinlikle cok güzel bir duygu. Göbek meselesi de yapı ile alakalı cok takılmamak lazım birden kocaman oluyo zaten bi bakmışsın
Aysebln Ece003 20 den sonra daha rahat daha net hissetmeye başlarsınız ama bu kişisine göre değişiyor tâbi 25 den sonra da olabilir
Ece003 Aysebln ay inşallah en kısa zamanda hissederim 😄benim oğlum aslında çok hareketli ultrasonda eli ayağı durmuyor hiç
nurunhayali Fasulyeninannesi1 😅😅 görmemişin çocuğu olmuş gibi elim göbeğimde belki hissederim diye ama daha zamanı var beklicez 😅
Mltm07 Ece003 ben 45le hamile kaldim suan 52 kiloyum birde bebek asagida benim tam kasıklarımda o yüzdende çok hissediliyor